نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
لطفا پاسخ را به عدد انگلیسی وارد کنید:
مرا به خاطر بسپار
رئیس سازمان حج و زیارت درباره قیمت تمام شده سفرهای زیارتی گفت: تلاش برای بهبود نحوه قراردادها و اصلاح قیمتها از سوی کارشناسان زبده سازمان مورد توجه است تا حد توان هزینهها را مدیریت کنیم.
به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از مهر ، علیرضا بیات که در ماههای اخیر به عنوان چهاردهمین رئیس سازمان حج و زیارت منصوب شده است با برگزاری نخستین جلسه هم اندیشی رئیسهای سابق سازمان، ضمن تجلیل از زحمات پیشکسوتان حوزه حج و زیارت، بر ضرورت بهرهگیری از تجربیات و نقطه نظرات ارزشمند مدیران پیشین برای ارتقا خدمت رسانی به زائران تاکید کرد.
در این نشست صمیمانه که به میزبانی علیرضا بیات رئیس سازمان حج و زیارت برگزار شد؛ حجت الاسلام والمسلمین سید عبدالفتاح نواب نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت و رؤسای سازمان حج و زیارت در دورههای مختلف به تبادل نظر در خصوص موضوعات فرهنگی و اجرایی مرتبط با زائران اعتاب مقدسه و زائران سرزمین وحی پرداختند.
حجت الاسلام والمسلمین نواب در ابتدای این جلسه ضمن خوش آمد به رؤسای سازمان در ادوار مختلف، برگزاری این نشست همزمان با ایام ا.. دهه فجر و ایام شعبانیه را مایه خیر و برکات دانست و اظهار کرد: یاد و خاطره ۲۶۰ روحانی کاروان که در ایام کرونا به دیار باقی شتافتند را گرامی میداریم و قطعاً برگزاری چنین جلساتی مهم و اثرگذار خواهد بود.
رئیس سازمان حج و زیارت نیز این نشست را فرصت مغتنمی به جهت مشورت و تشریک مساعی در راستای هم افزایی و تبادل تجربیات دانست و تاکید کرد: ساختار موجود و همچنین حمایتها و همراهیهای نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت، فرصت مناسبی را برای ارتقا جایگاه سازمان حج و زیارت ایجاد کرده است.
وی در ادامه افزود: سازمان حج و زیارت در ادوار مختلف روند تحولی و رو به جلو را داشته که قطعاً همه مدیران و خدمتگزاران در آن دخیل بودهاند و ما نیز به دنبال رشد جایگاه سازمان و خدمترسانی هرچه بهتر بر اساس تجربیات گذشته هستیم.
بیات با بیان اینکه قیمت تمام شده در سفرهای زیارتی یکی از مهمترین چالشها محسوب میشود گفت: تلاش برای بهبود نحوه قراردادها و اصلاح قیمتها از سوی کارشناسان زبده سازمان مورد توجه بوده تا حد توان هزینهها را مدیریت کنیم و قطعاً در این راستا از ایدهها و نظرات رؤسای ادوار مختلف هم بهره میجوییم.
وی بر ضرورت تنظیم و تهیه سند تحول حج و زیارت تاکید کرد و گفت: البته این سند به معنای کم کاری در دورههای گذشته نیست بلکه بدین معناست که متناسب با شرایط کنونی عملیات حج و عتبات عالیات، چه تدبیری و راهبردی باید اندیشیده شود.
رئیس سازمان حج و زیارت در ادامه به موضوع سفر اخیر خود به عربستان، امضای تفاهمنامه حج ۱۴۰۴ با وزیر حج عربستان سعودی، حضور در نمایشگاه حج و بررسی خدمات شرکتهای مرتبط، برنامهریزی ها برای حج تمتع آتی و….. اشاره کرد.
امکان بازگشایی تدریجی اماکن فرهنگی تاریخی کشور فراهم شدهاست و مخاطبان میتوانند از موزهها، پایگاههای میراثی و اماکن فرهنگیتاریخی بازدید کنند.
مدیرکل میراث فرهنگی استان اصفهان ضمن تأیید تخلف صورتگرفته در خصوص حفاری غیرمجاز شبانه در عرصه تاریخی مسجد کمرزرین گفت: به من گزارش دادند که شهرداری با حدود دو تا سه بیل مکانیکی و چندین کمپرسی در حال خاکبرداری در گذر کمرزرین است.
غذای روسی ترکیبی از سنتهای قدیمی، تاریخ غنی و طعمهای دلچسب است. از سوپهای گرم و آرامشبخش گرفته تا غذاهای لذیذی که در جشنهای سلطنتی سرو میشدند. هر لقمه از این فرهنگ، قصهای از گذشته را روایت میکند. در سرمای سخت زمستانهای روسیه، غذاهای مقوی جایگاه ویژهای پیدا کردهاند و نقش مهمی در سبک زندگی مردم دارند.
کاروانسرای تاریخی سمنان که در دل شهر سمنان واقع شده، حکایت خواندنی دارد؛ از روزگار کهن که یکی از ۹۹۹ کاروانسرای شاهعباسی بوده تا ۴ دههای که به عنوان ندامتگاه کاربری داشتهاست. حالا پس از ۴ سال که دیوارهای ندامتگاه برچیده شدند، به تازگی فرصت بهرهبرداری از این فضا فراهم شدهاست.
Δ