نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
لطفا پاسخ را به عدد انگلیسی وارد کنید:
مرا به خاطر بسپار
جزیره کیش مقصدی محبوب برای گردشگران داخلی و خارجی است. این جزیره زیبا علاوه بر جاذبههای گردشگری متعدد، با غذاهای محلی خوشمزه و منحصربهفردش نیز شناخته میشود. از همین رو در مقاله پیش رو قرار است به معرفی برخی از محبوبترین غذاهای محلی کیش و تجربهای از طعمهای خاص آن بپردازیم پس با ما همراه باشید. شما با خرید تور اقساطی کیش علیبابا (https://www.alibaba.ir/installment-travel)میتوانید یک شکم گردی متمایز را این بار در جزیره کیش تجربه کنید.
به گزارش اقتصادآنلاین، غذاهای محلی کیش، ترکیبی منحصربهفرد از طعمها و عطرها را ارائه میکنند که از فرهنگ غنی و تاریخ این جزیره زیبا نشئت گرفتهاند. باتوجه به موقعیت جزیرهای کیش، غذاهای دریایی نقش مهمی در آشپزی محلی دارند. شما با خرید تور اقساطی کیش علیبابا (https://www.alibaba.ir/installment-travel) میتوانید خاصترین غذاهای کیش را تجربه کنید.
سمک مشوی با استفاده از ماهیهای تازه صیدشده محلی مانند شعری، سنگسر و سرخو تهیه میشود. نام دیگر این غذا ماهی کبابی است. عموماً این ماهی ادویههای مخصوص مانند زردچوبه، فلفل سیاه و پودر سیر طعمدار میشود و سپس روی آتش آن را کباب میکنند. سمک مشوی را معمولاً با نان، برنج و ماست سرو میکنند. با تور اقساطی کیش علیبابا میتوانید شما هم این غذا را تجربه کنید.
قلیه ماهی، خورشی محبوب در جنوب ایران است که در کیش نیز بهوفور یافت میشود. این غذا با ماهی، تمرهندی، سبزیها و ادویهجات تهیه میشود و طعمی ترش و تند دارد. قلیهماهی را معمولاً با برنج و نان سرو میکنند.
مضروبه، نوعی خوراک ماهی است که با ماهی، برنج، سبزیها و ادویهجات تهیه میشود. ماهی را با سبزیها مانند پیاز، گوجهفرنگی و فلفلدلمهای تفت میدهند و سپس برنج و آب را به آن اضافه میکنند و میپزند تا زمانی که برنج نرم شود. مضروبه را معمولاً با نان و ماست سرو میکنند.
مرگو که بهعنوان مرقة نیز شناخته میشود، یک غذای سنتی و خوشمزه است که ریشه در خاورمیانه و شمال آفریقا دارد. این غذا به طور معمول با گوشت، حبوبات، ادویهجات و سبزیها تهیه میشود و طعمی گرم، سیرکننده و دلچسب دارد. گوشت: گوشت گوسفند، مرغ یا گاو، نخود و لوبیا سفید یا عدس و لوبیا قرمز در کنار ادویههای رایج شامل زیره، زردچوبه، فلفل قرمز، دارچین، زنجبیل و جوز هندی به همراه پیاز، سیر و گوجهفرنگی از سبزیها استفاده کند.
هریسه، نوعی حلیم است که با گندم، گوشت و ادویهجات تهیه میشود. این غذا معمولاً در ماههای سرد سال به عنوان صبحانه یا میان وعده میل میشود. هریسه را معمولاً با شکر و دارچین سرو میکنند. از قلمدان مرغ یا گوشت گوسفندی برای پخت این غذا استفاده میشود. برای اینکه هریسه طعم لذیذتری داشته باشد، میتوانید از زعفران و هل نیز در آن استفاده میشود. اگر هریسه را به صورت سرد سرو میکنید، میتوانید آن را با خرما یا کشمش نیز میل کنید.
یریش، نوعی آش است که با بلغور گندم، پیاز، ادویهجات و سبزیها تهیه میشود. این غذا طعمی ساده و دلچسب دارد و معمولاً بهعنوان پیشغذا یا میانوعده سرو میشود. از هر نوع بلغور گندمی برای طبخ این غذا استفاده میشود هرچقدر بلغور درشت پخت طولانیتری دارد. برای طعم قوی تراز سیر له شده بهجای سیر رنده شده استفاده میشود. یریش را میتوان تا ۳ روز در یخچال نگهداری کرد. پیاز و سیر آنتیاکسیدانهایی هستند که به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک میکنند.
محمر، نوعی برنج است که با شکر و زعفران پخته میشود. این غذا طعمی شیرین و خوشمزه دارد و معمولاً با ماهی یا مرغ سرو میشود. از خلال بادام، پسته یا کشمش برای تزیین محمّر استفاده میشود و گوشت مرغ یا ماهی پختهشده برای سرو با محمّر استفاده میشود. اگر به دنبال طعم شیرینتری هستید، میتوانید مقدار شکر به این غذا اضافه کنید.
نان تومشی، نوعی نان سنتی است که در تنورهای گلی پخته میشود. این نان طعمی نرم و ترد دارد و معمولاً با پنیر، خرما یا خوراکهای محلی سرو میشود. نان تومشی، نان مسطح و گردی است که از آرد گندم تهیه میشود و در تنورهای گلی پخته میشود. این نان بافتی نرم و ترد دارد و طعم منحصربه فردی دارد که آن را از سایر نانها متمایز میکند نان تومشی قدمتی طولانی دارد و از نانهای سنتی مناطق مختلف ایران، بهخصوص در کردستان و آذربایجان غربی است. این نان درگذشته غذای اصلی مردم این مناطق بوده و هنوز هم در بسیاری از خانوادهها پخته میشود.
بهترین راه برای چشیدن طعم واقعی غذاهای کیش، رفتن به رستورانهای محلی و غیر زنجیرهای است. برخی از غذاهای محلی، مثل نان و خوراک، استفاده از دست مرسوم است. غذاهای محلی کیش، تجربهای منحصر به فرد و به یادماندنی از سفر به این جزیره زیبا را به شما هدیه میدهند. طعمهای خاص و متنوع این غذاها، هر سلیقهای را راضی خواهند کرد. غذاهای محلی کیش، تنها یک وعدهغذایی نیستند، بلکه بخشی از فرهنگ و تاریخ غنی این جزیره هستند. تجربه طعمهای خاص و متنوع این غذاها، سفر شما به کیش را به یادماندنیتر خواهد کرد. امیدواریم این مقاله راهنمای شما در انتخاب غذاهای محلی و لذت بردن از آنها در سفر به کیش باشد.
امکان بازگشایی تدریجی اماکن فرهنگی تاریخی کشور فراهم شدهاست و مخاطبان میتوانند از موزهها، پایگاههای میراثی و اماکن فرهنگیتاریخی بازدید کنند.
مدیرکل میراث فرهنگی استان اصفهان ضمن تأیید تخلف صورتگرفته در خصوص حفاری غیرمجاز شبانه در عرصه تاریخی مسجد کمرزرین گفت: به من گزارش دادند که شهرداری با حدود دو تا سه بیل مکانیکی و چندین کمپرسی در حال خاکبرداری در گذر کمرزرین است.
غذای روسی ترکیبی از سنتهای قدیمی، تاریخ غنی و طعمهای دلچسب است. از سوپهای گرم و آرامشبخش گرفته تا غذاهای لذیذی که در جشنهای سلطنتی سرو میشدند. هر لقمه از این فرهنگ، قصهای از گذشته را روایت میکند. در سرمای سخت زمستانهای روسیه، غذاهای مقوی جایگاه ویژهای پیدا کردهاند و نقش مهمی در سبک زندگی مردم دارند.
کاروانسرای تاریخی سمنان که در دل شهر سمنان واقع شده، حکایت خواندنی دارد؛ از روزگار کهن که یکی از ۹۹۹ کاروانسرای شاهعباسی بوده تا ۴ دههای که به عنوان ندامتگاه کاربری داشتهاست. حالا پس از ۴ سال که دیوارهای ندامتگاه برچیده شدند، به تازگی فرصت بهرهبرداری از این فضا فراهم شدهاست.
Δ