نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
لطفا پاسخ را به عدد انگلیسی وارد کنید:
مرا به خاطر بسپار
رئیس اندیشگاه بیانیه گام دوم گفت: یکی از چالشهای امروز در بحث تحقق بیانیه گام دوم را پیچیدگی بروکراسی در کشور هستند که باید برای هماهنگی حلقه های میانی و چالش بروکراتیک ایده ارائه کرد.
به گزارش خبرنگار مهر، چهارمین همایش سالانه اندیشگاه بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی با عنوان «حلقههای میانی؛ پیشران جامعه پردازی در نظام انقلابی» به مناسبت سالروز صدور بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی فراخوان داد.
در نشست خبری این همایش که امروز سه شنبه ۱۳ آذر برگزار شد حجت الاسلام علی ذوعلم رئیس اندیشگاه بیانیه گام دوم مؤسسه تنظیم و نشر آثار رهبر معظم انقلاب با تشریح رویکردها و اهداف این دوره از همایش بیان کرد: اندیشگاه در سال ۱۳۹۹ با این پیش فرض که بیانیه گام دوم متنی عمیق، پر ظرفیت و اندیشه ورز است که جز در بستر اندیشه ورزی و فکری قابل تحقق نخواهد بود تأسیس شد. تحقق بیانیه جز در فهم عمیق مضامین آن و جهت گیریهایی که بر مبنای انقلاب اسلامی شکل گرفته اتفاق نمیافتد چرا که متنی فکورانه و راهنما و مسیری است که در آینده باید طی کنیم. رویکرد ما این است همچنان باید در رابطه با بیانیه کار علمی انجام دهیم تا دیدگاهی که توسط امام شکل گرفت و توسط رهبر امتداد پیدا کرد در ذهن آحاد جامعه بنشیند.
وی با اشاره به کارهای صورت گرفته در خصوص تحقق بیانیه گام دوم گفت: در این سالها جوانان دغدغه مند در نقاط مختلف کارهایی انجام دادند و تشکلهایی شکل گرفته است. سال گذشته مجمع تشکلهای مردمی گام دوم برپا شد و در حال مجوزگیری است و با اندیشگاه مراودات فکری دارند. امسال در پاسخ به این پرسش که حلقههای میانی به عنوان ایده پرداز و ایده پرورنده توسط رهبر مطرح شد چه کسانی هستند؟ به خصوص در بستر نظام بروکراسی ما این حلقهها باید چه شکلی باشد.
ذوعلم یکی از چالشهای امروز در بحث تحقق بیانیه گام دوم را پیچیدگی بروکراسی در کشور دانست و گفت: بروکراسی کنونی یکی از موانع کشور است و باید دید چه کنیم که به نظام دیوانی انقلابی ایرانی تبدیل شود. قانون اساسی ما انقلابی است و مسئولان انقلابی هستند اما بسترها، روشها و ساختارها باید تحول انقلاب داشته باشند و این کار نیازمند اندیشیدن و تشکیل کارگروههای ویژه و عزم راسخ در رأس دستگاههای کشور دارد.
رئیس اندیشگاه بیانیه گام دوم مؤسسه تنظیم و نشر آثار رهبر معظم انقلاب با تبیین جایگاه حلقههای میانی گفت: حلقههای میانی گاهی با مشکلات جدی در روند اداری و دیوانی رو به رو میشوند. اگر حلقههای میانی را به عنوان پیشران جامعه قبول داریم و ایده نو برای جامعه گردانی میدانیم باید دید که چطور یک هماهنگی در حلقههای میانی در جامعه بروکراتیک میتوان ایجاد کرد.
وی تصریح کرد: ما به ایدههای نو و تجربههای جدید نیازمندیم، بحث چالشها و موانع در بحث حلقههای میانی و رشد آن وجود دارد که میتوانیم به آن بپردازیم. در موضوع ایدهها محورهایی داریم که ابتدا تبیین حلقه میانی است. کتابها و پژوهشهایی انجام شده اما همچنان تعریف جامعی صورت نگرفته است. البته گفته میشود تعبیر حلقههای میانی تعبیری پویا و قابل تعمیم است.
ذوعلم تصریح کرد: دانشگاهها باید وارد میدان شوند و گروههای تخصصی را به کار بگیرند. دانشکدههای آینده پژوهی ما که نظام حکمرانی نیازمند اندیشهها آنان در بستر انقلاب اسلامی هست. باید وارد موضوع شوند، در استانها بنا به اقتضائات پیش نشستهایی انجام میشود و بحث و نظرها به کمک صحنه عمل و اجرا درمی آید.
این همایش ۲۳ بهمن امسال در ته را
رئیس سازمان تبلیغات اسلامی با حضور در ستاد مردمی اجتماع امام رضاییها از بخشهای مختلف این ستاد بازدید و با مسئولان آن دیدار و گفتوگو کرد.
مشهد – دهه کرامت، فرصت معنوی برای حضور زائران پیاده که از اقصی نقاط ایران و برخی کشورهای همسایه به سوی مشهد الرضا(ع) حرکت می کنند و این جریان روایت شور و ایمان دلدادگان ثامن الائمه(ع) است.
عباس حیدری مسئول ستاد مردمی برگزاری اجتماع امام رضاییها خبر داد که علاوه بر برگزاری اجتماع امام رضاییها در شهر بزرگ تهران، این اجتماع در شهرهای بزرگ برگزار می شود.
دبیر ستاد بزرگداشت دهه امامت و ولایت و عید غدیر بر معرفتافزایی و مردمیسازی جشنهای دهه امامت و ولایت در این دهه تاکید کرد.
Δ