نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
لطفا پاسخ را به عدد انگلیسی وارد کنید:
مرا به خاطر بسپار
چند روز پیش که کنفرانس سرمایهگذاری عربستان سعودی با حضور منتخبی از مهمانان برگزار شد؛ محمد بن سلمان طرح تریلیون دلاری این کشور برای استقلال از اقتصاد نفتی را به نمایش گذاشت.
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، منتخبی از سرمایهگذاران، از سراسر جهان این هفته به جزیره سنداله میروند، اولین پروژهای که درهای خود را در شهر برنامهریزیشده نئوم باز میکند. این استراحتگاه اکنون میزبان هتلهای فوقالعاده لوکس و سواحل دست نخورده، بهعلاوه ۸۶ اسکله تفریحی است که در آن ثروتمندان میتوانند قایقهای تفریحی خود را در آنجا مستقر کنند و در آبهای شفاف دریای سرخ شیرجه بزنند.
بسیاری از موفقیتهای سنداله و منطقه وسیعتری در شمال غربی پادشاهی که به نئوم تغییر نام داده شده است و انتظار میرود برای ساخت آن از ۵۰۰ میلیارد دلار تا ۱.۵ تریلیون دلار هزینه شود، جسورانهترین اقدام ولیعهد محمد تاکنون است.
کارن یانگ، محقق ارشد پژوهشی در مرکز سیاست انرژی جهانی دانشگاه کلمبیا، گفت: «هنوز تلاش قابل توجهی برای مشارکت و سرمایهگذاری وجود دارد، اگر سرمایهگذاران زیرساختهای بزرگی را برای برق، آب و حمل و نقل فراهم کنند، این امر باعث ایجاد اعتماد در مورد تعهد دولت به تاسیسات اصلی در نئوم خواهد شد.»
نئوم از یک بندر آیندهنگر، یک مقصد توریستی سطح بالا و یک مرکز انرژی پاک گرفته تا مکانی برای برگزاری جام جهانی فوتبال و بازیهای زمستانی آسیایی، هرگز از جاهطلبی کوتاهی نکرده است.
این شهر آینده بود که به دنبال «انقلابی کردن زندگی روزمره» بود. نه تنها فرصتی برای تغییر شکل شهرهای عربستان، جایگزینی نیروگاههای نفت سوز که دی اکسید کربن را با نیروگاههای انرژی تجدید پذیر تولید میکنند، بلکه یک وعده جسورانه برای تجسم دوباره شهرها در سطح جهان و عملکرد آنها است.
با این حال، توسعه آن با چالشهای مربوط به تبدیل دیدگاه ولیعهد محمد به واقعیت مواجه شده است. سرمایهگذاران خارجی در حمایت از این طرحها کند بودهاند و چشمانداز خزانه دولت ضعیفتر از آن چیزی است که همین چند سال پیش انتظار میرفت، زیرا نفت بسیار کمتر از ۱۰۰ دلار معامله میشود. در نتیجه بودجهها کاهش یافته و توسعه برخی از بخشهای پروژه به تعویق افتاده است.
منبع: yahoo
۲۲۷۲۲۷
سرویس پیام ماهوارهای استارلینک و تیموبایل با نام T-Satellite، اکنون برای تمام کاربران آمریکایی فعال است. این سرویس فعلاً فقط از ارسال پیامکوتاه و اشتراکگذاری موقعیت مکانی پشتیبانی میکند.
دبیر شورای عالی فضای مجازی گفت: جنگ تحمیلی ۱۲ روزه به شکل نظامی تمام شده اما همچنان جنگ سایبری و جنگ شناختی و رسانهای ادامه دارد.
وزیر ارتباطات با تأیید اختلال در سرویس GPS در برخی مناطق کشور گفت که این محدودیتها تصمیمی امنیتی در پاسخ به تهدیدات جنگی دشمن است.
آقای پزشکیان عزیز، مردم برای بیرون آمدن از شوک پس از جنگ به اطلاعات و ارتباطات نیاز دارند. خودتان و وزراتان که خیلی حرف نمیزنند.
Δ