نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
لطفا پاسخ را به عدد انگلیسی وارد کنید:
مرا به خاطر بسپار
مهدی کوهیان، حقوقدان، با انتقاد از مصوبه اخیر شورای عالی فضای مجازی، این نهاد را به عبور از وظیفه اصلی خود یعنی سیاستگذاری و ورود به جزئینگری اجرایی متهم کرد. او معتقد است شورا از جایگاه رفیع خود فاصله گرفته و در حد تصویب بخشنامه یک اداره تنزل یافته است.
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، براساس مصوبه جدید شورای عالی فضای مجازی، کمیتهای جدید با عنوان «کمیته تسهیل کسبوکارهای اقتصاد دیجیتال» در دست تاسیس است که قرار است به مشکلات و چالشهایی که کسبوکارهای آنلاین در تعامل با دستگاههای اجرایی و نهادهای دولتی با آن روبرو هستند، رسیدگی کند؛ خبر تاسیس این کمیته در روزهای اخیر به گمانهزنیها در خصوص تصویب طرح «اینترنت طبقاتی» در شورای عالی فضای مجازی نیز شدت بخشید.
در این خصوص مهدی کوهیان، حقوقدان، نسبت به عملکرد شورای عالی فضای مجازی و عدول از مأموریت اصلی خود ابراز نگرانی کرده است؛ او با اشاره به حکم تشکیل شورا و انتصاب اعضای آن توسط رهبری گفت: «رهبری بهصراحت تأکید کردهاند که وظیفه شورا، سیاستگذاری است؛ اما متأسفانه در برخی مصوبات شاهد ورود شورا به حوزههایی فراتر از این وظیفه هستیم.»
کوهیان با لحنی انتقادی افزود: «این شورا جایگاه رفیع خود را رها کرده و بهجای سیاستگذاری کلان، وارد جزئیترین سطوح اجرا شده است؛ حتی در حد تعیین نرخ مؤثر ترافیک یا صدور بخشنامهای مشابه دستورات یک مدیرکل در یک اداره.»
او تأکید کرد: «کشور نیازمند نهادهای سیاستگذار است که صرفاً در همان چارچوب عمل کنند و وارد اجرا نشوند. کاش این سند اخیر نیز صرفاً بهعنوان نقشه راه کلان در حوزه حکمرانی فرهنگ، هنر و رسانه تعریف میشد و نه چیزی بیشتر.»
۲۲۷۲۲۷
محمد رهبری، پژوهشگر فضای مجازی در نشستی تخصصی تأکید کرد که سیاستگذاری فناوری باید به تقویت همبستگی ملی بینجامد، و با در نظر گرفتن تمام ابعاد آن انجام بگیرد.
گوگل پس از موفقیت مدل پیکسل ۹ پرو فولد در سال گذشته، حالا آماده عرضه سومین نسل از گوشیهای تاشوی خود با نامپیکسل ۱۰ پرو فولد است؛ این مدل قرار است امسال، همزمان با معرفی خانواده پیکسل ۱۰ رونمایی شود.
در حالی که سامسونگ هنوز بهصورت رسمی از تراشه پرچمدار جدید خود با نام Exynos ۲۶۰۰ رونمایی نکرده، نتایج اولیه بنچمارک Geekbench از یک دستگاه مهندسی، از جزئیات مهمی درباره این تراشه پرده برداشته است.
شورای عالی فضای مجازی سندی تصویب کرده تا درآمد اینترنت میان شرکتها و تولیدکنندگان محتوای داخلی تقسیم شود، اما نگرانیهایی درباره شفافیت، احتمال فساد و تأثیر منفی بر قیمت اینترنت و استقلال تولیدکنندگان مطرح است. منتقدان هشدار میدهند که این طرح ممکن است به جای حمایت از بخش خصوصی، انحصار و کنترل دولتی را تقویت کند.
Δ