نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
لطفا پاسخ را به عدد انگلیسی وارد کنید:
مرا به خاطر بسپار
آمریکا گام تازهای برای قطع وابستگی به فناوری چین در اعماق دریا برداشته است.
به گزارش خبرآنلاین، به نقل از فارس، کمیسیون ارتباطات فدرال آمریکا (افسیسی) اعلام کرد که قصد دارد قوانینی تصویب کند تا از اتصال کابلهای مخابراتی زیردریایی حاوی فناوری یا تجهیزات چینی به خاک آمریکا جلوگیری کند. رئیس افسیسی، «برندن کار»، گفت که این تصمیم با هدف محافظت از زیرساختهای حساس ارتباطی در برابر مالکیت یا دسترسی کشورهای رقیب مانند چین اتخاذ شده است؛ چراکه این کابلها میتوانند هدف حملات سایبری یا فیزیکی قرار گیرند.
آمریکا سالهاست که درباره نقش چین در مدیریت ترافیک شبکههای جهانی اینترنت و خطر احتمالی جاسوسی هشدار میدهد. بیش از ۹۹ درصد از ترافیک اینترنت بینالمللی از طریق بیش از ۴۰۰ کابل زیردریایی منتقل میشود و دولت آمریکا نگران است که شرکتهای چینی بتوانند از طریق این کابلها به دادههای حساس دسترسی پیدا کنند. از سال ۲۰۲۰ تاکنون، چهار پروژه کابل زیردریایی که قرار بود آمریکا را به هنگکنگ متصل کنند، با مخالفت دولت آمریکا لغو شدهاند.
سال گذشته، افسیسی بررسی مقررات کابلهای اینترنتی زیر دریا را آغاز کرد و اکنون قصد دارد استفاده از تجهیزات یا خدمات شرکتهایی مثل هوآوی، «زد تی ای»، «چاینا تلکام» و «چاینا موبایل» را در این پروژهها ممنوع کند. همچنین، افسیسی اعلام کرد که نظر کارشناسان را درباره راهکارهای بیشتر برای محافظت از این کابلها در برابر تهدیدات خارجی جویا خواهد شد. این نگرانیها پس از حوادثی مانند قطع عمدی کابلها در دریای بالتیک، جزایر ماتسو در تایوان و دریای سرخ شدت گرفته است؛ مواردی که گمان میرود عمدی و در برخی موارد توسط کشتیهای چینی یا حملات حوثیها انجام شده باشد.
۵۸۵۸
آمارهای تازه نشان میدهند رشد هواوی در بازار چین همچنان ادامه دارد و این شرکت توانسته مجدداً به صدر بازار این کشور بازگردد.
در پنلی که با هدف بررسی آینده حکمرانی اینترنت در ایران برگزار شد، آرش وکیلیان با نگاهی ساختاری و تطبیقی، از ضعف مدل کنترلی کشور گفت و نسبت به تمرکز صرف بر فیلترینگ هشدار داد: «هیچیک از الگوهای موفق جهانی را نداریم؛ فقط روی کنترل فنی ایستادهایم، آنهم بدترین نوعش.»
وزیر ارتباطات تاکید کرد که موضع صریح رئیس جمهور در مخالفت با اینترنت طبقاتی و حق دسترسی همه به اینترنت، در تریبون عمومی و جلسات کاری مبین نظر و شیوه عمل دولت چهاردهم و وزارت ارتباطات در اینخصوص است.
استفاده از DNS برای مخفیسازی بدافزارها، به هکرها امکان میدهد تا از سد ابزارهای امنیتی عبور کنند. این روش میتواند به تهدیدی جدی برای امنیت شبکهها تبدیل شود.
Δ