نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
لطفا پاسخ را به عدد انگلیسی وارد کنید:
مرا به خاطر بسپار
رضا الفتنسب، رئیس اتحادیه کسبوکارهای مجازی میگوید: بسیاری از کسبوکارها به فروش ۵۰ درصد قبل از جنگشان هم نرسیدهاند.
به گزارش خبرآنلاین، به نقل از زومیت، رضا الفتنسب، رئیس اتحادیه کشوری کسبوکارهای مجازی، نیز در ادامه در همایش «اینترنت، آینده ایران» گفت: «خبر نامیدکننده در خصوص واتساپ شنیدیم که گفته شد که آقای رئیسجمهور و هیات دولت بعد از جنگ دستور دادند محدودیتها برداشته شود اما گفتند که رئیس مرکز ملی فضای مجازی این کار را انجام نداده است.»
الفتنسب در ادامه گفت: «برای ما مشخص نیست که موضوع اینترنت و حواشی آن را کجا مدیریت میکند. نمیدانیم کت اینترنت در کشور تن کیست.»
رئیس اتحادیه کسبوکارهای مجازی همچنین اضافه کرد: «در طرح صیانت من تا دفتر رهبری هم رفتم واکنشها جالب بود. میگفتند ما هم موافق نیستیم اما در عمل میبینیم که اتفاقات دیگری میافتد. برخی از نهادهای امنیتی هم در خیلی از موراد گفتند حرف شما درست است اما اتفاق دیگری افتاد.»
او ادامه داد: «بستر اقتصاد دیجیتال مشخص است. اینترنت نیاز اساسی ماست. مثل یک مسیری است که هر چقدر این جاده اسفالت بهتری داشته باشد رانندگی در آن آسانتر است.»
به گفته او، حوزه اقتصاد دیجیتال همیشه در بحرانها نفر اول و دیوار کوتاهی است که تاثیر مستقیم میپذیرد، در حالی که همیشه برادریمان را برای حاکمیت ثابت کردهایم. در جنگ اصناف تعطیل شدند اما همکاران ما بودند و امنیت خاطر برای شهروندان ایجاد کردند.
امیر سیاح خطاب به فعالان اقتصاد دیجیتال: حق دارید عصبانی باشید/ اگر میخواهید براندازی کنید مسئله دیگری است.
۵۸۵۸
اختلال موقتی کلادفلر در بامداد گذشته، دسترسی به برخی وبسایتها را برای تعدادی از کاربران مختل کرد.
سایت مرکز ثبت دامنه کشوری «ایرنیک» که روز گذشته از دسترس خارج شده بود، به مدار فعالیت بازگشت.
در همایش اینترنت و آینده ایران که در وزارت ارتباطات در حال برگزاری است، احسان چیتساز، معاون وزیر ارتباطات؛ رضا الفتنسب، رئیس اتحادیه کسبوکارهای مجازی؛ امیر سیاح، سرپرست معاونت اقتصادی و تنظیم مقررات مرکز ملی فضای مجازی؛ حامد بیدی، مدیرعامل پلتفرم کارزار و کتایون سپهری، موسس شتابدهنده منش، به «اقتصاد دیجیتال و آینده ایران» پرداختند.
در پنل «فناوری، امنیت و آینده ایران» از مجموعه نشستهای «اینترنت و آینده ایران»، بهزاد اکبری، مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت، از وضعیت نگرانکننده امنیت سایبری کشور و شدت حملات سازمانیافته دیجیتال علیه زیرساختهای ارتباطی کشور سخن گفت.
Δ