نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
لطفا پاسخ را به عدد انگلیسی وارد کنید:
مرا به خاطر بسپار
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در نشست مشترک با معاون رییس جمهور و رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور، به منظور بررسی چارچوب پیشنهادی اجرای برنامه حکمرانی دادهمحور، بند ۶ سند «نقشه راه دولت هوشمند» و «نقشه جامع مرجع معماری سازمانی»، بر «لزوم تدوین سندی جامع و قابل اجرا» تاکید و هدف از حکمرانی دادهمحور را جلوگیری از موازیکاری و فعالیتهای بینتیجه عنوان کرد.
به گزارش خبرآنلاین، به نقل از مرکز روابطعمومی و اطلاعرسانی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، دکتر سید ستار هاشمی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات؛ در این نشست که با حضور جمعی از معاونان وزارت ارتباطات و مدیران سازمان نظام صنفی رایانهای کشور برگزار شد، ضرورت تدوین سندی جامع برای حکمرانی دادهمحور راهبردی یادآور شد و گفت: این سند قرار است رویکردی راهبردی و عملیاتی داشته باشد، بنابراین انتظار میرود در نسخه نهایی، همه ملاحظات لحاظ شده و سندی جامع، قابل اجرا و بالغ تدوین شود.
وی با اشاره به اهمیت توسعه زیرساختهای دادهای کشور، بر لزوم استفاده از تجارب سایر دستگاههای متولی و بهرهگیری از اسناد بالادستی تأکید کرد و افزود: هدف از حکمرانی دادهمحور، جلوگیری از موازیکاری و فعالیتهای بینتیجه است و باید مسئولیت هر حوزه بهروشنی تعیین شود تا در اجرای دقیق و عملیاتی آن مشکلی پیش نیاید.
در ادامه این نشست که هر دو هفته یک بار برگزار می شود، علاءالدین رفیعزاده، رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور؛ با اشاره به تکلیف قانونی تهیه دستورالعمل و سند راهنمای «نقشه راه دولت هوشمند»، تدوین سندی دقیق با ابعاد موضوعی، زمانی و مکانی را ضروری دانست.
وی با استقبال از رویکرد وزیر ارتباطات در ایجاد وحدترویه و پرهیز از موازیکاری، خواستار نهاییسازی سند پیشنهادی به همراه پیوستها و تعیین دقیق نقش دستگاههای متولی و همکار با مشارکت نهادهای مرتبط شد.
در بخش دیگری از این جلسه، وضعیت مشارکت بخش خصوصی در اجرای بند ۶ «نقشه راه دولت هوشمند» و تدوین «نقشه جامع مرجع معماری سازمانی» مورد بررسی قرار گرفت.
۵۸۵۸
نسخه کلاسیک واچ ۸ با همان حاشیه چرخان دوستداشتنی، حالا با چیپ جدید، نمایشگر درخشانتر و دکمهای از جنس مدل اولترا وارد میدان شده؛ اما این بار ترکیبی هوشمندانه از سنت و نوآوری است.
در دنیایی که متقاضیان شغل هر روز خلاقانهتر ظاهر میشوند، فردی با اقدامی عجیب توانست توجه کاربران اینترنت را به خود جلب کند؛ آن هم با رزومهای که ناقص چاپ شده است.
معاون سیاستگذاری وزارت ارتباطات سیاستگذاری نادرست، مداخلههای نابهجا و قیمتگذاری دستوری را از عوامل موثر در کاهش تابآوری این کسبوکارها در شرایط بحرانی خواند. او همچنین اعلام کرد که موضع وزارتخانه در برابر سیاست فیلترینگ گسترده و دسترسی عدهای خاص به اینترنت «مقابلهای» بوده است.
فرآیند حمایت اضطراری از کسبوکارهای آسیبدیده در زیستبوم اقتصاد دیجیتال که بهدنبال جنگ تحمیلی ۱۲ روزه رژیم صهیونیستی آغاز شده بود، وارد مرحله جدیدی شد و معرفی متقاضیان واجد شرایط به بانک عامل از این هفته آغاز میشود.
Δ