نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
لطفا پاسخ را به عدد انگلیسی وارد کنید:
مرا به خاطر بسپار
یک هنرمند مکزیکی با استفاده از هوش مصنوعی، تصویری واقعگرایانه از مریم مقدس خلق کرد که او را به صورت دختری نوجوان با موهای مشکی بلند، چشمان تیره و پوستی گندمگون نشان میدهد. میگل آنخل اومانیا روخاس، این تصویر را بر اساس نقش باقیمانده بر پارچهای متعلق به سن خوان در مکزیک که قدمتی ۷۰۰ ساله دارد، بازسازی کرده است.
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین وبه نقل از روزیاتو، یک هنرمند مکزیکی با استفاده از هوش مصنوعی، تصویری واقعگرایانه از مریم مقدس خلق کرد که او را به صورت دختری نوجوان با موهای مشکی بلند، چشمان تیره و پوستی گندمگون نشان میدهد. میگل آنخل اومانیا روخاس، این تصویر را بر اساس نقش باقیمانده بر پارچهای متعلق به سن خوان در مکزیک که قدمتی ۷۰۰ ساله دارد، بازسازی کرده است.
سیستم هوش مصنوعی هفتهها را صرف تحلیل تصویر مریم مقدس کرد تا بتواند حالات چهره و جزئیات را به شکلی پویا ثبت کند. این پروژه با استفاده از پایگاههای داده حاوی ویژگیهای واقعی چهرههای انسانی و مدلهای از پیش آموزشدیده، توانست ویژگیهای انتزاعی را به تصویری واقعگرایانه تبدیل کند.
نکته جالب توجه این است که در طول تاریخ، فرهنگهای مختلف، ظاهر مریم را متناسب با ویژگی های خودشان تصویر کردهاند. برای مثال، باکره گوادالوپ با ترکیبی از ویژگیهای بومیان آمریکا و اروپاییان به تصویر کشیده شده است. متألهان معتقدند که مریم مقدس هنگام ظهور، شکلی آشنا برای پیروانش برمیگزیند.
پت مورا، نویسنده کتاب «بانوی زیبا: بانوی ما گوادالوپ» میگوید: «او به عنوان نمادی از عدالت شناخته میشود. دلیل این امر جذابیت او برای فقرا و حاشیهنشینان است. امروزه میتوانیم او را نماینده مردمی بدانیم که در برابر ظلم ایستاده و استقلال خود را اعلام میکنند.»
بر اساس کتاب مقدس، هنگامی که عیسی متولد شد، مریم و یوسف او را برای تبرک بردند. در آنجا مردی به نام شمعون که منتظر ظهور مسیح بود، مرگ کودک را پیشگویی کرد. طبق اعتقادات مسیحی، عیسی در بهار سال ۳۳ میلادی به جرم ادعای رهبری یهودیان، که خیانت علیه امپراتور روم محسوب میشد، به صلیب کشیده شد.
این بازسازی دیجیتال، پنجرهای جدید به تاریخ گشوده و به ما امکان میدهد تا چهره یکی از تأثیرگذارترین شخصیتهای تاریخ را از دریچه فناوری مدرن مشاهده کنیم.
۲۲۷۳۲۳
سهشنبه ۳۱ تیرماه ۱۴۰۴، ستار هاشمی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، در صحن علنی مجلس شورای اسلامی حاضر شد و گزارشی از وضعیت کشور در جریان جنگ ۱۲ روزه و همچنین عملکرد وزارتخانه تحت مسئولیتش ارائه داد. این حضور وزیر ارتباطات را میتوان جلوهای تمامقد از مواجهه دستگاه اجرایی کشور با یکی از پیچیدهترین چالشهای حکمرانی در دوران معاصر دانست. حکمرانی دیجیتال در شرایط بحران، و تضاد بین نیاز به اقتدار فناورانه با میل به کنترل سختافزار اجتماعی از جمله موضوعات اساسی در این گزارش بود.
ستار هاشمی روز ۳۱ تیر ۱۴۰۴ در قامت یک وزیر متناسب با خواست مردم جلوه کرد. متخصص برجسته هوش مصنوعی که گرفتار افکاری متعلق به دنیای ماقبل هوش مصنوعی شده است.
در آستانه رونمایی رسمی سری پیکسل ۱۰ در تاریخ ۳۰ مرداد، گوگل با انتشار یک تیزر کوتاه طراحی نهایی گوشی Pixel ۱۰ Pro را تأیید کرد؛ گوشی هوشمندی که با تراشهی Tensor G۵، نمایشگر OLED فوقروشن، دوربینهای پیشرفته و ظرفیت حافظه تا ۱ ترابایت، چشمها را به خود خیره کرده است.
ستار هاشمی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، صبح امروز (۳۱ تیر ۱۴۰۴) با حضور در جلسه صحن علنی مجلس گزارشی درباره وضعیت ارتباطات در دوره جنگ ۱۲ روزه به نمایندگان ارائه داد.
Δ