نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
لطفا پاسخ را به عدد انگلیسی وارد کنید:
مرا به خاطر بسپار
ارسال پیامک با استفاده از هر اپراتور تلفن همراه که دارای سیمکارتهای دائمی و اعتباری هستند، هزینههای متفاوتی دارد و از حداقل ۸۸ ریال تا حداکثر ۳۰۴ ریال را شامل میشود.
به گزارش خبرآنلاین، اگرچه با گسترش پیامرسانها، استفاده کاربران از اپراتورها برای تماس و ارسال پیامک کاهش یافته است و این استفاده نیز عمدتا برای برقراری تماس انجام میشود، اما همچنان ارسال پیامک در زمانی که شبکه اینترنت برقرار نیست و یا دلایل دیگر، مشتریان خود را دارد.
به نقل از ایسنا، براساس آخرین آمار اعلام شده، هزینه هر صفحه پیامک فارسی با سیمکارتهای دائمی اپراتور اول تلفن همراه، ۸۹ ریال است. این عدد برای پیامک هایی که به زبان لاتین نوشته شوند ۲۲۹ ریال به ازای هر صفحه خواهد بود.
همچنین ارسال پیامک با سیمکارتهای اعتباری این اپراتور(همراه اول)، به ازای هر صفحه پیامک فارسی، ۱۰۶ ریال هزینه دارد و با ارسال هر صفحه پیامک لاتین نیز کاربران باید ۲۶۴ ریال بپردازند.
در اپراتور دوم تلفن همراه هزینه هر صفحه پیامک فارسی با سیم کارت دائمی ۱۲۹ ریال و این عدد برای پیامکهایی که به زبان لاتین نوشته شوند، ۲۶۲ ریال به ازای هر صفحه خواهد بود.
همچنین هزینه ارسال پیامک با سیمکارتهای اعتباری این اپراتور (ایرانسل) نیز به ازای هر صفحه پیامک فارسی، ۱۴۶ ریال بوده و هر صفحه پیامک لاتین نیز برای کاربران ۳۰۴ ریال هزینه خواهد داشت.
تعرفه ارسال پیامک با سیمکارتهای دائمی اپراتور سوم تلفن همراه، ۸۸ ریال به ازای هر صفحه پیامک با زبان فارسی است درحالی که هر صفحه پیامک به زبان لاتین در این سیم کارتها، ۲۲۰ ریال هزینه دارد.
همچنین کاربران برای ارسال پیامک با استفاده از سیمکارتهای اعتباری این اپراتور (رایتل) به ازای هر صفحه به زبان فارسی ۱۰۵ ریال میپردازند و ارسال پیامک به زبان لاتین نیز ۲۶۲ ریال به ازای هر صفحه هزینه دارد.
در نشست تخصصی «جامعه و آینده ایران» در وزارت ارتباطات، مرضیه ادهم با نگاهی انتقادی به سیاستگذاریهای رسانهای، از نحوه مواجهه حاکمیت با مسئله اینترنت انتقاد کرد.
رئیس کمیته ایمنی شورای اسلامی شهر تهران گفت: تعدادی از بلندگوهای اعلان عمومی در میادین اصلی شهر نصب شده و در حال توسعه است.
باستانی، سخنگوی کمیسیون صنایع و معادن مجلس دهم، با بیان اینکه بازار فیلترشکنها به واسطه سیاستهای فیلترینگ رشد کرده، تأکید کرد: نبود جایگزین مناسب و قابل اعتماد برای پیامرسانهای فیلتر شده، مردم را ناگزیر به استفاده از فیلترشکنهایی کرده که از کودک هشت ساله تا استاد دانشگاه به آن دسترسی دارند.
مهدی کوهیان، حقوقدان، با انتقاد از مصوبه اخیر شورای عالی فضای مجازی، این نهاد را به عبور از وظیفه اصلی خود یعنی سیاستگذاری و ورود به جزئینگری اجرایی متهم کرد. او معتقد است شورا از جایگاه رفیع خود فاصله گرفته و در حد تصویب بخشنامه یک اداره تنزل یافته است.
Δ