نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
لطفا پاسخ را به عدد انگلیسی وارد کنید:
مرا به خاطر بسپار
شرکت هندی رلاینس سعی دارد با نفوذ سرویس های استارلینک به این کشور مقابله کند و خواستار برگزاری مزایده برای ارائه سرویسهای ارتباطاتی به جای اعطای مجوز دولتی است.
به گزارش خبرآنلاین،شرکت «رلاینس» که به موکش آمبانی، میلیاردر هندی متعلق است از رگولاتور ارتباطات هند خواسته پتانسیل گستره دسترسی به سرویسهای شرکت استارلینک ایلان ماسک و «کوییپر» آمازون را قبل از اعطای مجوز ارائه اینترنت ماهواره ای در هندوستان بررسی کند. این درحالی است که نگرانیهایی درباره آسیب رساندن چنین قراردادی به شرکتهای محلی هندوستان وجود دارد.
به نقل از مهر، نامه رلاینس به رگولاتور ارتباطات هندوستان که به طور عمومی منتشر نشده، آخرین تلاش موکش آمبانی در رویارویی با ایلان ماسک درباره نحوه اعطای مجوز سرویس های ماهواره ای در این کشور است. هرچند رلاینس خواستار برگزاری مزایده ای در این زمینه شده، اما دولت هند از ماسک طرفداری کرده که همراستا با روندهای جهانی، خواستار تخصیص مجوز از سوی دولت شده است.
رلاینس در این نامه نوشته است پس از صرف حدود ۲۳ میلیارد دلار در مزایدههای طیف سرویس های مختلف (شامل دسترسی به تلویزیون کابلی، اینترنت، امنیت اینترنت، تلفن همراه و ارتباطات یکپارچه) طی سالیان را ارائه و هر ماه حدود ۱۵ میلیارد گیگابایت داده را در هند جابه جا کرده است. اما استارلینک قصد دارد با استفاده از ماهوارههایش که احتمالا هزینه کمتری دارند، همان مشتریان را با ظرفیت بالقوه نزدیک به ۱۸ میلیارد گیگابایت، هدف بگیرد.
به گفته کارشناسان مزایده به معنای سرمایه گذاری اولیه بالاتر است که احتمالا سبب می شود شرکتهای خارجی به نفع رلاینس از این حوزه خارج شوند.
در بخشی از نامه آمده است: مقامات باید به طور اساسی ظرفیتی که ابرخوشه های ماهواره ای مانند استارلینک و کوییپر فراهم می کنند را تحت بررسی قرار دهند.
یکی از مقامات ارشد دولتی در رگولاتور ارتباطات هندوستان اعلام کرد تمام بازخوردهای دریافتی قبل از توصیههای نهایی بررسی خواهد شد.
به گفته وزیر ارتباطات هندوستان، استارلینک خواستار مجوز امنیتی برای دریافت اجازه ارائه خدمات پهنای باند ماهواره ای در این کشور است و در صورتی که تمام شرایط را داشته باشد، مجوز مذکور را دریافت خواهد کرد.
۵۸۵۸
در حالی که مسئولان نسبت به تهدیدات ابزارهای فیلترشکن هشدار میدهند، بسیاری از کارشناسان فناوری معتقدند که سیاست فیلترینگ گسترده کاربران را ناخواسته به سمت نصب این ابزارها برای دور زدن محدودیت کشانده است.
دبیر شورای اطلاع رسانی دولت گفت: اینترنت طبقاتی ربطی به دولت فعلی و مصوبه اخیر شورای عالی مجازی ندارد؛ مصوبهای از پنج سال پیش در کمیته مصادیق جرایم است که بعد از تصویب قانون جرایم رایانهای در مجلس دیده شد.
معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در توسعه شبکه ملی اطلاعات برنامه های توسعه شبکه ملی اطلاعات را باتوجه به بحرانهای اجتماعی آینده اعلام کرد و گفت: این شبکه «گاوصندوق دیجیتال ملت» است.
بوگاتی ویرون ۲۰۰۷ با فروش به قیمت ۱٫۵ میلیون پوند در حراجی گودوود ۲۰۲۵، رکورد گرانترین ویرون استاندارد فروختهشده در حراج را شکست.
Δ