نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
لطفا پاسخ را به عدد انگلیسی وارد کنید:
مرا به خاطر بسپار
قائم مقام وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات اعلام کرد: دو شرکت خدمات ارتباطی در مزایده واگذاری باندهای فرکانسی ۳۸۰۰-۳۶۰۰ مگاهرتز به ترتیب برنده بلوک اول و دوم فرکانسی شدند تا گام مهمی در مسیر توسعه نسل پنجم ارتباطات سیار (۵G) در کشور برداشته شود.
به گزارش خبرآنلاین، به نقل از روابط عمومی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، مزایده واگذاری باندهای فرکانسی ۳۸۰۰-۳۶۰۰ مگاهرتز برای ارتباطات سیار سراسری، به منظور توسعه نسل پنجم ارتباطات (۵G) با حضور نمایندگان اپراتورهای تلفن همراه در سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی (رگولاتوری) برگزار شد.
حمید فتاحی، قائم مقام وزیر در امور ارتباطات و رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی در این باره گفت: براساس مصوبه۲-۳۶۰ کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات، واگذاری بلوکهای فرکانسی ۳۸۰۰-۳۶۰۰ مگاهرتز در قالب دو بلوک ۱۰۰ مگاهرتزی از طریق مزایده انجام شد.
فتاحی با اشاره به اینکه با واگذاری این باندهای فرکانسی، توسعه نسل پنجم ارتباطات شتاب میگیرد، افزود: ضوابط واگذاری این باندهای فرکانسی براساس سند طرح کلان و معماری شبکه ملی اطلاعات مصوب شورای عالی فضای مجازی درباره ایجاد امکان اتصال کاربران با استفاده از فناوریهای نسل جدید ارتباطی و به منظور توسعه شبکه ارتباطی سیار کشور تدوین و تصویب شده است و اپراتورهای برنده مزایده موظف هستند به صورت تدریجی امکان دسترسی کاربران را به نسل پنجم ارتباطات سیار (۵G) فراهم کنند.
وی تاکید کرد: تعهد امکان دسترسی به ۵G از سال ۱۴۰۴ به صورت سالانه در مصوبه کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات مشخص شده است.
۵۸۵۸
صبح امروز گزارشهایی منتشر شد که از رفع اختلالات GPS در تهران و نواحی جنوبی کشور خبر میدادند. این در حالی است که بر اساس دادههای ردیابی ماهوارهای، مناطق اطراف تهران در وضعیت قرمز قرار دارند و کاربران همچنان با مشکل موقعیتیابی مواجهاند.
در روزهای اخیر واکنشها به حضور علیرضا فغانی در فینال جام جهانی باشگاه ها و اتفاقات بعد از آن مسابقه، بازتاب زیادی در فضای رسانه ای و مجازی داشته است. بخش مهمی از این ماجرا به واکنشهایی که از سوی اکانت های جعلی چهره هایی سرشناس مثل علیرضا دبیر و وحید شمسایی نسبت به این ماجرا منتشر شد، ربط داشت و حساسیت زیادی نیز ایجاد کرد تا جایی که با تکذیب این چهره ها همراه شد،
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات بر لزوم گسترش همکاریهای ایران و عراق در تأمین شبکه ارتباطی با کیفیت برای زائران اربعین حسینی (ع) تأکید کرد و از اعزام هیأتی ایرانی به عراق برای هماهنگیهای بیشتر خبر داد.
اصطلاحاتی مانند «اینترنت ملی» و «اینترنت طبقاتی» در ایران موجب پنهانسازی واقعیت محدودیتها شده و نگرانیهای زیادی درباره نابرابری و تبعیض اینترنتی ایجاد کرده است. نظرسنجی خبرآنلاین نشان میدهد کاربران خواهان اینترنت آزاد، عادلانه و بدون فیلتر هستند و به تغییرات جدی در سیاستهای ارتباطی امید دارند.
Δ