نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
لطفا پاسخ را به عدد انگلیسی وارد کنید:
مرا به خاطر بسپار
درحالیکه اندروید ۱۵ ماه گذشته برای گوشیهای پیکسل منتشر شد و بسیاری دیگر از دستگاهها هنوز منتظر دریافت آن هستند، گوگل اولین پیشنمایش اندروید ۱۶ را برای تستکنندگان بتا و توسعهدهندگان منتشر کرده است.
به گزارش خبرآنلاین، نسخهای که گوگل منتشر کرده میتواند نگاهی اجمالی به نسل بعدی سیستمعامل اندروید را به ما ارائه دهد. این نسخه روی گسترش قابلیتهای کتابخانه عکسها و به اشتراکگذاری دادههای پزشکی متمرکز شده است. تغییری که ماه گذشته گوگل در برنامه زمانی انتشار اندروید ایجاد کرد، باعث میشود گوشیهای غیرپیکسل که سال ۲۰۲۵ روانه بازار میشوند، مجبور نباشند ماهها منتظر دریافت جدیدترین آپدیت اندروید بمانند.
به نقل از دیجیاتو، پیشنمایش اندروید ۱۶ که امروز منتشرشده به توسعهدهندگان امکان میدهد قابلیت انتخاب عکس اندروید را مستقیم در اپلیکیشنهای خود ادغام کنند. این قابلیت به کاربران اندروید اجازه میدهد تصاویر و ویدیوهای خاصی را که میخواهند به اشتراک بگذارند، انتخاب کنند.
این کار فرایند اشتراکگذاری تصاویر با اپلیکیشنهای مختلف را آسانتر میکند. به لطف این قابلیت، کاربران دیگر نیازی ندارند دسترسی کامل به کتابخانه عکسها یا سرویس ذخیرهسازی ابری خود را به اپلیکیشنها بدهند. همچنین نسخه بتا اندروید ۱۶ که هماکنون منتشرشده آخرین نسخه Privacy Sandbox گوگل را در اختیار دارد که قرار است جایگزین شناسه تبلیغاتی اندروید شود.
به گفته گوگل، نسخه پیشنمایش اپلیکیشن Health Connect حاوی نسخه اولیه APIهایی است که از سوابق سلامت پشتیبانی میکنند و به اپلیکیشنها اجازه میدهند سوابق پزشکی را در قالب FHIR بخوانند و بنویسند.
با استفاده از این قابلیت، برنامهها و دستگاههای پزشکی میتوانند سوابق پزشکی افراد را به همان روش پوشیدنیها و ابزارهای سلامتی به اشتراک بگذارند. این قابلیت کاربردی شبیه Apple Health در گوشیهای آیفون دارد.
براساس جدولی زمانی که گوگل منتشر کرده، اولین نسخه عمومی بتا اندروید ۱۶ در ژانویه ۲۰۲۵ در دسترس خواهد بود. همچنین انتظار میرود انتشار نسخه عمومی در آوریل و همزمان با کنفرانس گوگل I/O انجام شود.
۵۸۵۸
ظاهراً شیائومی حساب ویژهای روی دوربین گوشیهای بعدی خود باز کرده است.
در پی انتشار شایعاتی درباره مهاجرت احتمالی از GPS به سامانه چینی بایدو، مدیرعامل اپلیکیشن «نشان» نسبت به هزینههای سنگین، افت دقت موقعیتیابی و چالشهای زیرساختی چنین تصمیمی هشدار داد. به گفته او، این اقدام در مقیاس ملی نهتنها عملیاتی نیست، بلکه تجربه کاربران را بهطور جدی تحتتأثیر قرار میدهد.
مجتبی قلیپور در نشست «جامعه و آینده ایران» تأکید کرد که نگرش منفی کنونی نسبت به اینترنت، نقش حیاتی این فناوری در تقویت همبستگی ملی و تحول اجتماعی را نادیده میگیرد.
در جلسه اخیر شورایعالی فضای مجازی، رئیسجمهور با عتاب به دبیر شورا، نسبت به طرحی هشدار داده که بدون اطلاع دولت دنبال شده است. این برخورد، واکنشی به افزایش نفوذ شورا در سیاستگذاری بدون هماهنگی با دولت است.
Δ