نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
لطفا پاسخ را به عدد انگلیسی وارد کنید:
مرا به خاطر بسپار
میانردههای جدید ریلمی ۱۴ پرو و پرو پلاس برای بازار جهانی رونمایی شدند.
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین و براساس گزارش زومیت، ریلمی میخواهد طی سه سال آینده تعداد کاربران جهانی خود را دو برابر کند. این مسیر از امروز و با عرضهی سری ریلمی ۱۴ پرو در اروپا آغاز میشود.
ریلمی ۱۴ پرو و پرو پلاس که پیشتر در چین معرفی شدند و سپس به هند رسیدند، اکنون وارد اروپا شدهاند. هر دو مدل از امروز (۱۳ اسفند) در دسترس کاربران اروپایی قرار میگیرند.
ریلمی ۱۴ پرو پلاس با قیمت پایهی ۵۳۰ یورو عرضه میشود. قیمت گوشی جدید ریلمی ۱۴ پرو از ۴۳۰ یورو آغاز میشود. ریلمی ۱۴ پرو پلاس در رنگ سفید صدفی، قابی با قابلیت تغییر رنگ دارد که وقتی دما به زیر ۱۶ درجهی سانتیگراد میرسد، به آبی تغییر میکند.
مدل پرو پلاس از ویژگیهایی نمایشگر لبهخمیده، دوربین پریسکوپی ۵۰ مگاپیکسلی با زوم سه برابری و شارژ سریع ۸۰ واتی با باتری ۶۰۰۰ میلیآمپرساعتی سیلیکونکربن بهره میبرد. ریلمی ۱۴ پرو پلاس به تراشهی Snapdragon 7s Gen 3 مجهز است و از گوریلا گلس 7i در جلو و پشت استفاده میکند.
ریلمی ۱۴ پرو از تراشهی Dimensity 7300 Energy استفاده میکند. ظرفیت باتری همان ۶۰۰۰ میلیآمپرساعت است؛ اما از شارژ ۴۵ واتی پشتیبانی میکند. این گوشی نمایشگر تخت OLED و تراکم پیکسلی کمتری نسبت به مدل پرو پلاس دارد، اما نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتز و نمایش ۱۰ بیتی رنگها را ارائه میدهد.
هر دو مدل دارای گواهی IP69 (شامل IPX6 و IPX8) و استاندارد نظامی MIL-STD-810H هستند. مدل پرو گوریلا گلس 7i را ندارد و با توجه به قیمت پایینتر، بهجای دوربین پریسکوپی، دوربین هشت مگاپیکسلی فوق عریض و دوربین سلفی ۳۲ مگاپیکسلی با فوکوس خودکار را از دست داده و به یک سنسور ۱۶ مگاپیکسلی ثابت (FF) مجهز شده است.
۲۲۷۲۲۷
محمد رهبری، پژوهشگر فضای مجازی در نشستی تخصصی تأکید کرد که سیاستگذاری فناوری باید به تقویت همبستگی ملی بینجامد، و با در نظر گرفتن تمام ابعاد آن انجام بگیرد.
گوگل پس از موفقیت مدل پیکسل ۹ پرو فولد در سال گذشته، حالا آماده عرضه سومین نسل از گوشیهای تاشوی خود با نامپیکسل ۱۰ پرو فولد است؛ این مدل قرار است امسال، همزمان با معرفی خانواده پیکسل ۱۰ رونمایی شود.
در حالی که سامسونگ هنوز بهصورت رسمی از تراشه پرچمدار جدید خود با نام Exynos ۲۶۰۰ رونمایی نکرده، نتایج اولیه بنچمارک Geekbench از یک دستگاه مهندسی، از جزئیات مهمی درباره این تراشه پرده برداشته است.
شورای عالی فضای مجازی سندی تصویب کرده تا درآمد اینترنت میان شرکتها و تولیدکنندگان محتوای داخلی تقسیم شود، اما نگرانیهایی درباره شفافیت، احتمال فساد و تأثیر منفی بر قیمت اینترنت و استقلال تولیدکنندگان مطرح است. منتقدان هشدار میدهند که این طرح ممکن است به جای حمایت از بخش خصوصی، انحصار و کنترل دولتی را تقویت کند.
Δ