نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
لطفا پاسخ را به عدد انگلیسی وارد کنید:
مرا به خاطر بسپار
اپل در ازای سرمایهگذاری هنگفت در آمریکا خواستار دریافت امتیازها و مزایای ویژهای شده است.
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین و براساس گزارش دیجیاتو، اپل هفته گذشته از برنامه ۵۰۰ میلیارد دلاری سرمایهگذاری در آمریکا رونمایی کرد اما به نظر میرسد این شرکت در ازای این مقدار سرمایهگذاری، درخواستهایی از دولت دونالد ترامپ دارد.
به گزارش «مارک گرمن» از بلومبرگ، اپل در ازای سرمایهگذاری ۵۰۰ میلیارد دلاری در آمریکا طی ۴ سال آینده، خواستار دریافت مزایایی شده است که میتواند سود زیادی نصیب این غول فناوری بکند. به نظر میرسد این معاملهای برد-برد برای هر دو طرف باشد؛ زیرا ترامپ میتواند سرمایهگذاری ۵۰۰ میلیارد دلاری اپل را دستاوردی برای دولت خود جلوه دهد و اپل نیز سود هنگفتی کسب کند.
براساس گزارش بلومبرگ، اپل ۴ درخواست اصلی از دونالد ترامپ کرده است:
اپل وعده داده با سرمایهگذاری ۵۰۰ میلیارد دلاری حداقل ۲۰ هزار شغل در آمریکا ایجاد کند. اپل قصد دارد بهعنوان بخشی از این برنامه، کارخانه تولید سرورهای هوش مصنوعی در تگزاس بسازد. این کارخانه سال آینده به بهرهبرداری میرسد. این شرکت همچنین بودجه تحقیقوتوسعه خود در آمریکا را از ۵ به ۱۰ میلیارد دلار افزایش داده است. اپل پیشازاین با همکاری TSMC کارخانه تولید تراشه در آریزونا افتتاح کرده بود.
بخش عمده تلاش اپل برای گسترش خطوط تولید در آمریکا بهدلیل تعرفههایی است که ترامپ برای ورود کالا به آمریکا، بهخصوص از کشورهایی مانند چین وضع کرده است. چین درحالحاضر اصلیترین بازیگر زنجیره تأمین اپل محسوب میشود.
البته این اولین وعده سرمایهگذاری اپل در آمریکا نیست. این شرکت در دوران ریاستجمهوری «جو بایدن» نیز وعده سرمایهگذاری ۴۳۰ میلیارد دلاری در آمریکا داده بود.
۲۲۷۲۲۷
در نشست تخصصی «جامعه و آینده ایران» در وزارت ارتباطات، مرضیه ادهم با نگاهی انتقادی به سیاستگذاریهای رسانهای، از نحوه مواجهه حاکمیت با مسئله اینترنت انتقاد کرد.
رئیس کمیته ایمنی شورای اسلامی شهر تهران گفت: تعدادی از بلندگوهای اعلان عمومی در میادین اصلی شهر نصب شده و در حال توسعه است.
باستانی، سخنگوی کمیسیون صنایع و معادن مجلس دهم، با بیان اینکه بازار فیلترشکنها به واسطه سیاستهای فیلترینگ رشد کرده، تأکید کرد: نبود جایگزین مناسب و قابل اعتماد برای پیامرسانهای فیلتر شده، مردم را ناگزیر به استفاده از فیلترشکنهایی کرده که از کودک هشت ساله تا استاد دانشگاه به آن دسترسی دارند.
مهدی کوهیان، حقوقدان، با انتقاد از مصوبه اخیر شورای عالی فضای مجازی، این نهاد را به عبور از وظیفه اصلی خود یعنی سیاستگذاری و ورود به جزئینگری اجرایی متهم کرد. او معتقد است شورا از جایگاه رفیع خود فاصله گرفته و در حد تصویب بخشنامه یک اداره تنزل یافته است.
Δ