نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
لطفا پاسخ را به عدد انگلیسی وارد کنید:
مرا به خاطر بسپار
ماوس معطر ایسوس با دو دکمه و یک اسکرولویل طراحی شده، اما ویژگی خاص آن محفظه کوچکی است که برای نگهداری ویالهای روغنهای معطر قابلتعویض تعبیه شده است.
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، روزنامه ایران در گزارشی به رونمایی ایسوس از محصول جدیدش پرداخته است.
ایسوس از ماوس جدید خود به نام «Fragrance Mouse» رونمایی کرد که ترکیبی بینظیر از فناوری و حس بویایی را ارائه میدهد.
این ماوس نه تنها عملکردی استاندارد دارد، بلکه با قابلیت پخش رایحههای دلخواه، تجربهای لذتبخش و متفاوت را برای کاربران فراهم میکند.
ماوس معطر ایسوس با دو دکمه و یک اسکرولویل طراحی شده، اما ویژگی خاص آن محفظه کوچکی است که برای نگهداری ویالهای روغنهای معطر قابلتعویض تعبیه شده است. ایسوس این امکان را به کاربران میدهد که از روغن معطر دلخواه خود استفاده کنند و فضایی خوشبو را در حین کار تجربه کنند.
این ماوس به راحتی از طریق بلوتوث به کامپیوتر متصل میشود و دارای سه سطح حساسیت قابلتنظیم است. این ماوس در دو رنگ جذاب «Iridescent White» و «Rose Clay» عرضه خواهد شد. ایسوس هنوز قیمت رسمی ماوس معطر خود را اعلام نکرده، اما انتظار میرود که در محدوده قیمت ماوسهای حرفهای با نورپردازی RGB قرار گیرد.
این محصول پیشتر در نمایشگاه CES ۲۰۲۵ به نمایش درآمد و اکنون بهطور رسمی معرفی شده است. زمان عرضه آن به بازار نیز در اواخر آوریل یا اوایل مه (اوایل تا اواسط اردیبهشت ۱۴۰۴) پیشبینی میشود. البته این اولین بار نیست که ایسوس به تولید چنین محصولی میپردازد.
در سال ۲۰۲۴ هم این شرکت لپتاپ «Adol ۱۴ Air Fragrance Edition» را با پخشکننده روغن معطر مغناطیسی معرفی کرد که هنگام گرم شدن لپتاپ، رایحه دلپذیری در فضا پخش میکرد.
۲۷۲۷
در یک چرخش دراماتیک، سرویس اینترنت ماهوارهای استارلینک ایلان ماسک، که زمانی با پیشنهاد ۵ میلیارد دلاریاش توسط اپل رد شده بود، حالا از طریق یک شرکت ثالث، اینترنت مستقیم ماهوارهای را به گوشیهای آیفون میرساند. این اتفاق، اوج یک بازی قدرت چند ساله میان دو غول بزرگ دنیای فناوری است.
گزارش «دیتاک – ۱۴۰۳» داستان جامعهای را روایت میکند که با وجود محدودیتهای شدید زیرساختی، فیلترینگ گسترده و کیفیت پایین، نه تنها حیات دیجیتال خود را حفظ کرده، بلکه آن را به یک ابزار اقتصادی قدرتمند تبدیل کرده است.
مرکز داده یا دیتاسنتر، مکانهای فیزیکی هستند که سرورهای پردازشی و ذخیرهسازی در آن میزبانی میشوند و با استفاده از تجهیزات شبکهای و فایروالها با دنیای بیرون ارتباط برقرار میکنند. هدف اصلی دیتاسنترها فراهم کردن زیرساختی پایدار، امن و با دسترسی بالا برای اجرای نرمافزارها، پایگاههای داده و سرویسهای متنوع آنلاین و سازمانی است. درواقع، دیتاسنتر قلب تپنده بسیاری از کسبوکارهای دیجیتال و سیستمهای اطلاعاتی محسوب میشود. که خود این قلب تپنده با انرژی برقی کار میکند و روشن میماند.
معاون سیاستگذاری و برنامهریزی توسعه فاوا و اقتصاد دیجیتال وزارت ارتباطات گفت:جلسه مشترک با وزارت بهداشت برگزار شده است و هدف این است که آیندهنگریهای لازم برای تحول دیجیتال با محوریت خود وزارت بهداشت انجام شود.
Δ