نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
لطفا پاسخ را به عدد انگلیسی وارد کنید:
مرا به خاطر بسپار
پوکو پیش از رونمایی رسمی، برخی از مشخصات گوشی ارزان پوکو M۷ ۵G را تایید کرد.
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین و براساس گزارش زومیت، پوکو ۳ مارس (۱۳ اسفند) از گوشی M۷ ۵G رونمایی میکند و اکنون صفحهی اختصاصی گوشی در فلیپکارت، مشخصات کلیدی آن را فاش کرده است.
بر اساس اطلاعات تأییدشده، پوکو M۷ ۵G به دوربین اصلی ۵۰ مگاپیکسلی (حسگر سونی IMX۸۵۲) مجهز خواهد بود که قابلیت فیلمبرداری ۱۰۸۰p با نرخ ۳۰ فریمبرثانیه را دارد. برای ثبت تصاویر سلفی از دوربین هشت مگاپیکسلی استفاده شده است.
پوکو M۷ ۵G از تراشهی اسنپدراگون ۴ نسل ۲ در کنار ۶ گیگابایت رم بهره میبرد و ۱۲۸ گیگابایت فضای ذخیرهسازی و باتری ۵۱۶۰ میلیآمپرساعتی با پشتیبانی از شارژ ۱۸ واتی دارد؛ اما در جعبهی گوشی آداپتور ۳۳ واتی قرار خواهد گرفت.
پوکو هنوز بهطور رسمی سیستمعامل گوشی جدیدش را تأیید نکرده است؛ اما بر اساس فهرست گیکبنچ که پیشتر مشاهده شده بود، احتمالاً با اندروید ۱۴ عرضه خواهد شد. پوکو وعده میدهد که M۷ دو بهروزرسانی اصلی سیستمعامل و چهار سال بهروزرسانی امنیتی دریافت خواهد کرد.
گوشی ارزان پوکو از نمایشگر ۶٫۸۸ اینچی LCD با وضوح +HD، نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتزی و حداکثر روشنایی ۶۰۰ نیت برخوردار است. پوکو تایید کرده که M۷ راحتی چشم کاربران را در اولویت قرار میدهد و با دریافت گواهی TUV و فیلتر نور آبی، تجربهی بصری راحتی ارائه خواهد داد.
گواهی TUV Flicker-Free تأیید میکند که نمایشگر Poco M۷ ۵G از فناوری ضدفلیکر برخوردار است و در استفادهی طولانیمدت از ایجاد ناراحتی چشمی جلوگیری میکند. بهعلاوه گواهی TUV Circadian نشان میدهد که دستگاه میتواند میزان انتشار نور آبی را بر اساس زمان روز تنظیم کند تا به چرخهی خواب سالمتر کمک کند.
پوکو M۷ ۵G با استاندارد IP۵۲ عرضه میشود که آن را در برابر گردوغبار و پاشش آب مقاوم میکند. پوکو قبلاً اشاره کرده که قیمت گوشی جدیدش در هند کمتر از ۱۰٬۰۰۰ روپیه (۱۱۴ دلار) خواهد بود.
۲۲۷۲۲۷
ظاهراً شیائومی حساب ویژهای روی دوربین گوشیهای بعدی خود باز کرده است.
در پی انتشار شایعاتی درباره مهاجرت احتمالی از GPS به سامانه چینی بایدو، مدیرعامل اپلیکیشن «نشان» نسبت به هزینههای سنگین، افت دقت موقعیتیابی و چالشهای زیرساختی چنین تصمیمی هشدار داد. به گفته او، این اقدام در مقیاس ملی نهتنها عملیاتی نیست، بلکه تجربه کاربران را بهطور جدی تحتتأثیر قرار میدهد.
مجتبی قلیپور در نشست «جامعه و آینده ایران» تأکید کرد که نگرش منفی کنونی نسبت به اینترنت، نقش حیاتی این فناوری در تقویت همبستگی ملی و تحول اجتماعی را نادیده میگیرد.
در جلسه اخیر شورایعالی فضای مجازی، رئیسجمهور با عتاب به دبیر شورا، نسبت به طرحی هشدار داده که بدون اطلاع دولت دنبال شده است. این برخورد، واکنشی به افزایش نفوذ شورا در سیاستگذاری بدون هماهنگی با دولت است.
Δ