نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
لطفا پاسخ را به عدد انگلیسی وارد کنید:
مرا به خاطر بسپار
طبق نظرسنجی مرکز پژوهشهای مجلس، حدود ۸۱ درصد کاربران ایتنرنت در ایران از فیلترشکن استفاده میکنند. همچنین بیش از نیمی از کاربران امید چندانی به کاهش محدودیتهای اینترنتی در دولت پزشکیان ندارند.
به گزارش خبرآنلاین، این دادهها در گزارش «سنجش دیدگاه مردم درباره خدمات الکترونیکی و اینترنتی دولت» آورده شده است. در این نظرسنجی که آذرماه ۱۴۰۳ به روش تلفنی انجام شده، هزار و ۱۰۰ نفر شرکت کردهاند.
به نقل از دیجیاتو، از میان ۹۱۴ شرکتکنندهای که به سوال «در حال حاضر از چه نوع فیلترشکنی استفاده میکنید؟» پاسخ دادهاند، ۴۹.۴ درصد گفتهاند از فیلترشکنهای رایگان استفاده میکنند. ۳۰.۳ درصد از این افراد نیز از فیلترشکنهای پولی استفاده میکنند و تنها ۱۸.۹ درصد از فیلترشکن استفاده نمیکنند.
در بخش دیگری از این نظرسنجی از شرکتکنندگان پرسیده شده «بهنظر شما دولت آقای پزشکیان چقدر میتواند فیلترینگ و محدودیتهای اجتماعی را رفع کند؟»
۲۴.۸ درصد از پاسخدهندگان به این سوال، گزینه «اصلا» را انتخاب کردهاند. ۲۶.۷ درصد گزینه «کم» را انتخاب کردهاند و ۲۰.۵ درصد از افراد گزینه «زیاد» را انتخاب کردهاند. همچنین ۱۱.۲ درصد از شرکتکنندگان توانایی دولت چهاردهم در این زمینه را «خیلی زیاد» دانستهاند و ۱۶.۸ درصد نیز یا پاسخی به سوال ندادهاند یا گزینه «نمیدانم» را انتخاب کردهاند.
گفتنی است این نظرسنجی پیش از رفع فیلتر گوگلپلی و واتساپ انجام شده است و ممکن است در حال حاضر نظر افراد در این زمینه متفاوت باشد.
پیمایش مرکز پژوهشهای مجلس، در بخش دیگری میزان رضایت کاربران از سرعت اینترنت را نیز سنجیده است که نشان از نارضایتی عمیق کاربران از سرعت اینترنت دارد. ۳۴.۵ درصد کاربران «اصلا» از سرعت اینترنت راضی نیستند و ۴۳.۲ درصد، رضایت خود را «کم» توصیف کردهاند. در این میان تنها ۱۹.۸ درصد رضایت «زیاد» و ۲.۴ درصد رضایت «خیلی زیاد» از سرعت اینترنت داشتهاند.
نارضایتی مردان نیز به شکل قابل توجهی بیشتر از زنان است. درحالی که ۴۱.۹ درصد از مردها اصلا از سرعت اینترنت خود راضی نیستند، این نسبت در میان زنان ۲۷.۱ درصد است. همچنین نارضایتی در میان شهرنشینان، افراد با تحصیلات بالاتر و خانوارهای با درآمد بالاتر بیشتر است.
۵۸۵۸
محمد رهبری، پژوهشگر فضای مجازی در نشستی تخصصی تأکید کرد که سیاستگذاری فناوری باید به تقویت همبستگی ملی بینجامد، و با در نظر گرفتن تمام ابعاد آن انجام بگیرد.
گوگل پس از موفقیت مدل پیکسل ۹ پرو فولد در سال گذشته، حالا آماده عرضه سومین نسل از گوشیهای تاشوی خود با نامپیکسل ۱۰ پرو فولد است؛ این مدل قرار است امسال، همزمان با معرفی خانواده پیکسل ۱۰ رونمایی شود.
در حالی که سامسونگ هنوز بهصورت رسمی از تراشه پرچمدار جدید خود با نام Exynos ۲۶۰۰ رونمایی نکرده، نتایج اولیه بنچمارک Geekbench از یک دستگاه مهندسی، از جزئیات مهمی درباره این تراشه پرده برداشته است.
شورای عالی فضای مجازی سندی تصویب کرده تا درآمد اینترنت میان شرکتها و تولیدکنندگان محتوای داخلی تقسیم شود، اما نگرانیهایی درباره شفافیت، احتمال فساد و تأثیر منفی بر قیمت اینترنت و استقلال تولیدکنندگان مطرح است. منتقدان هشدار میدهند که این طرح ممکن است به جای حمایت از بخش خصوصی، انحصار و کنترل دولتی را تقویت کند.
Δ