نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
لطفا پاسخ را به عدد انگلیسی وارد کنید:
مرا به خاطر بسپار
استارتاپ رابط مغز و کامپیوتر Paradromics که از رقبای نورالینک ایلان ماسک در این حوزه است، از همکاری با پروژه نئوم عربستان برای توسعه ایمپلنتهای مغزی کنترل رایانه خبر داده است.
به گزارش خبرآنلاین، توافق عربستان و استارتاپ Paradromics شامل ساخت مرکز تحقیقات بالینی در شهر جدید و درحالساخت نئوم است. پروژه ساخت شهر جدید نئوم در امتداد دریای سرخ ساخته پیش میشود. Paradromics امیدوار است سال جاری میلادی آزمایشهای بالینی ایمپلنتهای خود را در آمریکا آغاز کند و بعد از آن آزمایشها در عربستان آغاز خواهند شد.
به نقل از دیجیاتو، استارتاپ Paradromics هدف خود را بازگرداندن توانایی تکلم به کسانی که این توانایی را از دست دادهاند، اعلام کرده است. مانند شرکت نورالینک، این استارتاپ نیز ایمپلنتهای خود را زیر جمجمه افراد داوطلب قرار میدهد؛ این ایمپلنتها کار ترجمه سیگنالهای مغزی را انجام خواهند داد.
آزمایشهای پارادرومیکس تاکنون روی گوسفندان انجام شده و این استارتاپ هنوز هیچ آزمایش انسانی انجام نداده اما امیدوار است در سهماهه چهارم سال جاری میلادی آزمایشهای بالینی خود را آغاز کند.
«مت انگل»، مدیرعامل پارادرومیکس، به بلومبرگ میگوید: «وقتی آماده انجام آزمایشهای بالینی در ایالات متحده بشویم، از نظر عملیاتی آماده انجام آن در سراسر جهان نیز هستیم.»
نورالینک بیش از یک سال پیش آزمایشهای بالینی خود را آغاز کرد و تاکنون توانسته ایمپلنتهایش را در مغز ۳ بیمار داوطلب قرار دهد. این ایمپلنتهای مغزی هنوز مراحل ابتدایی توسعه خود را میگذرانند و لازم است آزمایشهای بیشتری روی آنها انجام شود اما بیمارانی که تاکنون تراشه نورالینک دریافت کردهاند، از عملکرد آن رضایت دارند.
نورالینک بهتازگی مجوز انجام آزمایشهای بالینی خود در کشور کانادا را نیز دریافت کرده است. همچنین ایلان ماسک بهعنوان مالک این شرکت امیدوار است هر تراشه نورالینک را به قیمت یک اپلواچ بشود و مدت جراحی را نیز به ۱۰ دقیقه کاهش دهد.
۵۸۵۸
ستار هاشمی روز ۳۱ تیر ۱۴۰۴ در قامت یک وزیر متناسب با خواست مردم جلوه کرد. متخصص برجسته هوش مصنوعی که گرفتار افکاری متعلق به دنیای ماقبل هوش مصنوعی شده است.
در آستانه رونمایی رسمی سری پیکسل ۱۰ در تاریخ ۳۰ مرداد، گوگل با انتشار یک تیزر کوتاه طراحی نهایی گوشی Pixel ۱۰ Pro را تأیید کرد؛ گوشی هوشمندی که با تراشهی Tensor G۵، نمایشگر OLED فوقروشن، دوربینهای پیشرفته و ظرفیت حافظه تا ۱ ترابایت، چشمها را به خود خیره کرده است.
ستار هاشمی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، صبح امروز (۳۱ تیر ۱۴۰۴) با حضور در جلسه صحن علنی مجلس گزارشی درباره وضعیت ارتباطات در دوره جنگ ۱۲ روزه به نمایندگان ارائه داد.
ستار هاشمی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، صبح امروز در جلسه علنی مجلس حاضر شد تا گزارشی درباره وضعیت امنیت شبکه در جریان جنگ تحمیلی ۱۲ روزه ارائه دهد.
Δ