نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
لطفا پاسخ را به عدد انگلیسی وارد کنید:
مرا به خاطر بسپار
شیائومی قصد دارد پرچمدار جدید خود یعنی شیائومی ۱۵ اولترا را اواخر ماه جاری در چین رونمایی کند. این رویداد احتمالاً در ۲۶ فوریه (۸ اسفند ۱۴۰۳) برگزار خواهد شد و گوشی مذکور سپس در اوایل مارس (اواخر اسفند ۱۴۰۳) در رویداد MWC بارسلونا برای بازارهای جهانی معرفی میشود.
به گزارش خبرآنلاین، در هفتههای اخیر تصاویری از شیائومی ۱۵ اولترا فاش شد و اکنون رندرهای جدیدی منتشر شدهاند که طراحی جذاب و دو رنگ این گوشی را بهنمایش میگذارند. طبق ادعای AndroidHeadlines، رندرهای مذکور تصاویر رسمیای هستند که بهطور مستقیم از شیائومی لو رفتهاند.
به نقل از زومیت، گوشی شیائومی مدل ۱۵ اولترا از نمایشگر تقریباً تمامصفحه بهره میبرد که در چهار طرف خود خمیدگیهای بسیار جزئی دارد. در قسمت بالای نمایشگر حفرهی کوچکی برای دوربین سلفی تعبیه شده است و دکمههای پاور و تنظیم صدا در سمت راست دستگاه قرار دارند.
پنل پشتی شیائومی ۱۵ اولترا میزبان ماژول بزرگ دوربین با چینش جدید خواهد بود که همکاری شیائومی و لایکا را تأیید میکند. بر اساس اطلاعات منتشرشده، این پرچمدار به دوربین اصلی ۵۰ مگاپیکسلی با حسگر یک اینچی، دوربین اولتراواید ۵۰ مگاپیکسلی، دوربین تلهفوتو ۵۰ مگاپیکسلی و یک دوربین پریسکوپی ۲۰۰ مگاپیکسلی مجهز خواهد شد. دوربین پریسکوپی دستگاه همان مدلی خواهد بود که در گوشیهای ویوو X100 اولترا و ویوو X200 پرو مورد استفاده قرار گرفته است.
شیائومی ۱۵ اولترا از تراشهی پرچمدار اسنپدراگون ۸ الیت کوالکام بهره خواهد برد که عملکرد بسیار قدرتمندی ارائه میدهد. انتظار داریم این گوشی تجربهای متفاوت در زمینهی عکاسی و فیلمبرداری موبایل ارائه کند.
۵۸۵۸
اگر بناست در مقطع کنونی، تغییری در جهت اصلاح و بهبود در الگوی حکمرانی کشور صورت گیرد، به نظرم بهترین نقطۀ شروع میتواند اینترنت باشد.
ظاهراً شیائومی حساب ویژهای روی دوربین گوشیهای بعدی خود باز کرده است.
در پی انتشار شایعاتی درباره مهاجرت احتمالی از GPS به سامانه چینی بایدو، مدیرعامل اپلیکیشن «نشان» نسبت به هزینههای سنگین، افت دقت موقعیتیابی و چالشهای زیرساختی چنین تصمیمی هشدار داد. به گفته او، این اقدام در مقیاس ملی نهتنها عملیاتی نیست، بلکه تجربه کاربران را بهطور جدی تحتتأثیر قرار میدهد.
مجتبی قلیپور در نشست «جامعه و آینده ایران» تأکید کرد که نگرش منفی کنونی نسبت به اینترنت، نقش حیاتی این فناوری در تقویت همبستگی ملی و تحول اجتماعی را نادیده میگیرد.
Δ