نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
لطفا پاسخ را به عدد انگلیسی وارد کنید:
مرا به خاطر بسپار
T-Mobile با استارلینک همکاری کرده است تا سرویس ارتباط ماهوراهای را برای گوشیهای هوشمند راه اندازی کند. این شرکت طی یک تبلیغ اعلام کرده است کسانی که در نسخهی بتای T-Mobile Starlink ثبتنام کرده باشد، میتوانند از این سرویس تا ماه جولای به صورت رایگان استفاده کنند و حتی نیاز نیست که مشتری T-Mobile باشند.
تینا مزدکی– T-Mobile اخیرا با استارلینک همکاری کرده است تا سرویسی راه اندازی کنند که از طریق اتصال ماهوراهای برای کاربران آیفون و اندروید امکانپذیر شود. این شرکت در یک آگهی تلوزیونی پرمخاطب که در بازی «سوپر بول» در آمریکا پخش شد، اعلام کرده است کسانی که در نسخه بتای T-Mobile Starlink، ثبت نام کنند میتوانند تا ماه جولای آن را به صورت رایگان امتحان کنند و حتی نیازی نیست که مشتری T-Mobile باشند.
این سرویس ماهوارهای فعلا برای ارسال پیامک است. به گفته مایک کاتز، رئیس بازاریابی، استراتژی و محصولات T-Mobile برای امتحان کردن آن، به یک گوشی هوشمند نسبتاً جدید نیاز است، تقریباً هر گوشی هوشمندی که در چهار سال گذشته ساخته شده است که آیفون ۱۴ و سامسونگ گلکسی اس ۲۱ هم شامل آنها میشود. البته ممکن است برخی از گوشیها در حال حاضر سازگار نباشند، اما تعداد دستگاههایی که میتوانند به آن متصل شوند روز به روز در حال افزایش است.
در حالی که استفاده از این سرویس اکنون برای همه رایگان است، کاربران در مرحله بعد باید برای سرویس ماهوارهای بتا ثبت نام کنند. این سیستم بر خلاف برخی دیگر از سیستمها، برای اتصال نیاز ندارد که کاربر گوشی خود را به سمت ماهواره بگیرد.
متن کامل این گزارش را اینجا بخوانید.
۲۲۷۲۲۷
محمد رهبری، پژوهشگر فضای مجازی در نشستی تخصصی تأکید کرد که سیاستگذاری فناوری باید به تقویت همبستگی ملی بینجامد، و با در نظر گرفتن تمام ابعاد آن انجام بگیرد.
گوگل پس از موفقیت مدل پیکسل ۹ پرو فولد در سال گذشته، حالا آماده عرضه سومین نسل از گوشیهای تاشوی خود با نامپیکسل ۱۰ پرو فولد است؛ این مدل قرار است امسال، همزمان با معرفی خانواده پیکسل ۱۰ رونمایی شود.
در حالی که سامسونگ هنوز بهصورت رسمی از تراشه پرچمدار جدید خود با نام Exynos ۲۶۰۰ رونمایی نکرده، نتایج اولیه بنچمارک Geekbench از یک دستگاه مهندسی، از جزئیات مهمی درباره این تراشه پرده برداشته است.
شورای عالی فضای مجازی سندی تصویب کرده تا درآمد اینترنت میان شرکتها و تولیدکنندگان محتوای داخلی تقسیم شود، اما نگرانیهایی درباره شفافیت، احتمال فساد و تأثیر منفی بر قیمت اینترنت و استقلال تولیدکنندگان مطرح است. منتقدان هشدار میدهند که این طرح ممکن است به جای حمایت از بخش خصوصی، انحصار و کنترل دولتی را تقویت کند.
Δ