نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
لطفا پاسخ را به عدد انگلیسی وارد کنید:
مرا به خاطر بسپار
یک اشتباه پرهزینه، صدها رابطهی کاری ازدسترفته و آیندهای نامعلوم؛ مهندس سابق اپل با عذرخواهی علنی به اشتباه خود اعتراف کرد.
به گزارش خبرآنلاین، سال گذشته اپل از اندرو آود، مهندس سابق نرمافزار خود به دلیل افشای اطلاعات محرمانه دربارهی برنامههای آیندهاش از جمله جزئیات مربوط به اپلیکیشن Journal، هدست ویژن پرو و محصولات دیگر شکایت کرد.
طبق گزارش زومیت، دادگاه عالی سانتا کلارا روز پنجشنبه پروندهی اپل علیه اندرو آود را مختومه اعلام کرد. تصمیم مذکور پس از آن گرفته شد که اپل و آود برای حلوفصل ماجرا به توافق دست یافتند. جزئیات دقیق این توافق در اسناد دادگاه ذکر نشده است، اما آود همان روز با انتشار پیامی در شبکهی اجتماعی ایکس از اقدام خود عذرخواهی کرد.
متن کامل عذرخواهی اندرو آود: «نزدیک به ۸ سال بهعنوان مهندس نرمافزار در اپل کار کردم. در این مدت به اطلاعات داخلی و محرمانهی شرکت از جمله جزئیاتی دربارهی محصولات و ویژگیهای منتشرنشده دسترسی داشتم؛ اما بهجای حفظ اطلاعات، اشتباه کردم و آنها را با خبرنگارانی که اخبار اپل را پوشش میدادند، بهاشتراک گذاشتم. در آن زمان متوجه نبودم، اما این اشتباهی بزرگ و پرهزینه بود. صدها ارتباط حرفهای که طی سالها ساخته بودم از بین رفت و مسیر شغلی موفق من بهعنوان مهندس نرمافزار نابود شد. بازسازی حرفهام برایم بسیار دشوار خواهد بود. افشای اطلاعات، به هیچ وجه ارزشش را نداشت. من صمیمانه از همکاران سابقم عذرخواهی میکنم؛ کسانی که نهتنها برای توسعهی پروژههای اپل زحمت کشیدند، بلکه برای حفظ محرمانگی آنها نیز سخت تلاش کردند. آنها شایستهی رفتار بهتری بودند.»
آود در سال ۲۰۱۶ به اپل پیوست و وظیفهی بهینهسازی عملکرد باتری را بر عهده داشت. او در سال ۲۰۲۳ پس از فاش شدن افشاگریهای غیرقانونیاش، از شرکت مورد اشاره اخراج شد.
۵۸۵۸
اگر بناست در مقطع کنونی، تغییری در جهت اصلاح و بهبود در الگوی حکمرانی کشور صورت گیرد، به نظرم بهترین نقطۀ شروع میتواند اینترنت باشد.
ظاهراً شیائومی حساب ویژهای روی دوربین گوشیهای بعدی خود باز کرده است.
در پی انتشار شایعاتی درباره مهاجرت احتمالی از GPS به سامانه چینی بایدو، مدیرعامل اپلیکیشن «نشان» نسبت به هزینههای سنگین، افت دقت موقعیتیابی و چالشهای زیرساختی چنین تصمیمی هشدار داد. به گفته او، این اقدام در مقیاس ملی نهتنها عملیاتی نیست، بلکه تجربه کاربران را بهطور جدی تحتتأثیر قرار میدهد.
مجتبی قلیپور در نشست «جامعه و آینده ایران» تأکید کرد که نگرش منفی کنونی نسبت به اینترنت، نقش حیاتی این فناوری در تقویت همبستگی ملی و تحول اجتماعی را نادیده میگیرد.
Δ