نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
لطفا پاسخ را به عدد انگلیسی وارد کنید:
مرا به خاطر بسپار
شرکت Skylo که با همکاری اپراتور ورایزن قابلیت ارتباط ماهوارهای را روی سری گلکسی S۲۵ فراهم کرده است، روش عملکرد این ویژگی را توضیح داد.
ورایزن با همکاری شرکت Skylo، قابلیت اتصال ماهوارهای را در گوشیهای سری گلکسی S۲۵ و گوگل پیکسل ۹ فراهم کرده است. اکنون Skylo جزئیات عملکرد این ویژگی را در مدلهای جدید گوشی سامسونگ منتشر کرده و تفاوتهای بین قابلیت ماهوارهای در این دستگاهها با گوشی گوگل را توضیح داده است.
بر اساس اعلام پیت سالادینو، مدیر جهانی بازاریابی Skylo، هر دو گوشی گلکسی S۲۵ و پیکسل ۹ هنگام از دستدادن سیگنال شبکهی زمینی، از طریق لایهی نرمافزاری Skylo برای اتصال ماهوارهای جستجو خواهند کرد. ایستگاههای زمینی این شرکت به ماهوارههای مختلفی متصل میشوند و این موضوع به گوشیهای پرچمدار سامسونگ و گوگل اجازه میدهد در کانادا و ایالاتمتحده به ارائهدهندهای با بهترین سیگنال متصل شوند.
سرویس ارتباط ماهوارهای Skylo سه ویژگی اصلی دارد:
کاربران گوشیهای سری گلکسی S۲۵ برای استفاده از سرویس ارتباط ماهوارهای باید در فضای باز با دید مناسب به آسمان قرار بگیرند تا اتصال ماهوارهای برقرار شود. سیستم در گام بعد دربارهی نوع وضعیت اضطراری از کاربر اطلاعات درخواست میکند. اولین پیام در حدود ۳ تا ۴ ثانیه ارسال میشود و پاسخ ارائهدهنده نیز در حدود ۵ تا ۶ ثانیه بعد دریافت خواهد شد.
به گفتهی تیم Skylo، تنها تفاوت بین رابط کاربری سرویس ارتباط ماهوارهای در گوشیهای سامسونگ و گوگل این است که در رابط کاربری گوگل فلش سبز رنگی وجود دارد که به کاربران نشان میدهد برای دریافت بهترین سیگنال، در چه جهتی قرار بگیرند.
۲۲۷۲۲۷
اگر بناست در مقطع کنونی، تغییری در جهت اصلاح و بهبود در الگوی حکمرانی کشور صورت گیرد، به نظرم بهترین نقطۀ شروع میتواند اینترنت باشد.
ظاهراً شیائومی حساب ویژهای روی دوربین گوشیهای بعدی خود باز کرده است.
در پی انتشار شایعاتی درباره مهاجرت احتمالی از GPS به سامانه چینی بایدو، مدیرعامل اپلیکیشن «نشان» نسبت به هزینههای سنگین، افت دقت موقعیتیابی و چالشهای زیرساختی چنین تصمیمی هشدار داد. به گفته او، این اقدام در مقیاس ملی نهتنها عملیاتی نیست، بلکه تجربه کاربران را بهطور جدی تحتتأثیر قرار میدهد.
مجتبی قلیپور در نشست «جامعه و آینده ایران» تأکید کرد که نگرش منفی کنونی نسبت به اینترنت، نقش حیاتی این فناوری در تقویت همبستگی ملی و تحول اجتماعی را نادیده میگیرد.
Δ