نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
لطفا پاسخ را به عدد انگلیسی وارد کنید:
مرا به خاطر بسپار
یک نوجوان برنامهنویسِ کامپیوتر که استارتاپ هوش مصنوعیاش را در اتاق خوابش در لندن توسعه داده، موفق به جذب سرمایهای معادل ۱ میلیون دلار از سیلیکونولی شده است.
به گزارش خبرآنلاین، توبی براون ۱۶ ساله که سرمایهی ۱ میلیون دلاری از سلیکونولی دریافت کرده است، در ماههای آینده به سان فرانسیسکو سفر خواهد کرد. او میخواهد تا در یک برنامهی آموزش مدیریت استارتاپ شرکت کند که هدف آن کمک به رشد سریع کسبوکارهای جوان است.
به نقل از زومیت، این نوجوان اهل توئیکنهام، امتحانات خود را تا سال ۲۰۲۶ بهتعویق انداخته است تا بتواند روی پروژهی هوش مصنوعی خود تمرکز کند. خانواده، دوستان و مدرسهاش نیز از او حمایت میکنند. پساز بازگشت به بریتانیا، او قصد دارد محصول خود بهنام Beem را بیشتر توسعه دهد و هدفش این است که این محصول را در عرض یک سال آینده به بازار عرضه کند.
توبی درمورد Beem گفت: «این چیزی است که ما آن را یک کامپیوتر بومی هوش مصنوعی (AI native computer) مینامیم؛ کامپیوتری که همهی کارهای خستهکننده را مدیریت میکند؛ مثل پیدا کردن فایلها، بررسی تقویم یا ایمیلهای شما یا حتی پیدا کردن محل اقامت مناسب Airbnb برای سفر. Beem همچنین میتواند از وب استفاده کند. این سیستم بر پایهی چیزی بهنام Proactive Context ساخته شده است. به این معنی که دربارهی کارهایی که انجام میدهید یا چیزهایی که دوست دارید یاد میگیرد و میتواند انجام کارهای خاصی را به شما یادآوری کند. این سیستم تا حد امکان انسان را در چرخهی تصمیمگیری نگه میدارد، اما تمام کارهای سخت و تکراری را انجام میدهد.»
مفهوم Beem الهام گرفته از چتبات ChatGPT است که میتواند کارهایی مانند پاسخدادن به سوالات، نوشتن مقالهها و یا کمک به محققان را انجام دهد. اما چیزی که پلتفرم توبی را متمایز میکند، بهینهسازی آن برای انسانها است، نه دیتا. توبی در این مورد گفت: «ما بهنحوی قصد داریم کاری را انجام دهیم که اپل با آیفون انجام داد؛ ما با تجربهی کاربری شروع و در ادامه به تکنولوژی رجوع میکنیم؛ این رویکرد جواب میدهد.»
۵۸۵۸
اگر بناست در مقطع کنونی، تغییری در جهت اصلاح و بهبود در الگوی حکمرانی کشور صورت گیرد، به نظرم بهترین نقطۀ شروع میتواند اینترنت باشد.
ظاهراً شیائومی حساب ویژهای روی دوربین گوشیهای بعدی خود باز کرده است.
در پی انتشار شایعاتی درباره مهاجرت احتمالی از GPS به سامانه چینی بایدو، مدیرعامل اپلیکیشن «نشان» نسبت به هزینههای سنگین، افت دقت موقعیتیابی و چالشهای زیرساختی چنین تصمیمی هشدار داد. به گفته او، این اقدام در مقیاس ملی نهتنها عملیاتی نیست، بلکه تجربه کاربران را بهطور جدی تحتتأثیر قرار میدهد.
مجتبی قلیپور در نشست «جامعه و آینده ایران» تأکید کرد که نگرش منفی کنونی نسبت به اینترنت، نقش حیاتی این فناوری در تقویت همبستگی ملی و تحول اجتماعی را نادیده میگیرد.
Δ