نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
لطفا پاسخ را به عدد انگلیسی وارد کنید:
مرا به خاطر بسپار
احتمالاً باریکترین گوشی هوشمند تاشو جهان هرگز در ایالات متحده عرضه نمیشود.
تینا مزدکی_ اوپو (Oppo) در دنیای گوشیهای هوشمند، به ویژه در میان گوشیهای هوشمند تاشو به خوبی ترند شده است. گوشی هوشمند تاشو Find N۵ این شرکت به این خاطر که به اندازه یک پورت USB-C نازک است مورد توجه قرار گرفته است. زمانی که این گوشی تاشو در حدود دو هفته دیگر به بازار عرضه شود، اطلاعات بیشتری از آن در دسترس قرار خواهد گرفت. بر اساس این گزارشها اوپو احتمالا به این زودیها در ایالات متحده عرضه نمیشود و آمریکاییها فعلا از داشتن آن محروم هستند.
پرچمدار تاشو Find N۵ اوپو در رسانههای اجتماعی چین در حال گسترش است. مدیر محصول سری Find Oppo، ژو ییباو، از ماه گذشته اطلاعاتی از این دستگاه به اشتراک گذاشته است. تصاویر تا کنون نشان میدهند که Find N۵ در حالت باز باریکتر از iPhone ۱۶ Pro Max است. عکس دیگری ضخامت آن را نسبت به پشت یکی از کارتهای اعتباری فیزیکی نشان میدهد.
اطلاعات در مورد مشخصات داخل آن هنوز بسیار محدود است، اگرچه برخی از مشخصات را در Weibo خلاصه کرد. این تلفن بر یک لولای آلیاژ تیتانیوم پرینت سه بعدی تکیه خواهد کرد و اولین دستگاه اندرویدی خواهد بود که به Qualcomm Snapdragon ۸ Extreme مجهز شده است. اوپو Find N۵ یه سرعت با ۵۰ وات شارژ میشود و شارژ معکوس را برای سایر دستگاههای همراه نیز فراهم میکند.
اوپو برند مادر OnePlus است. این شرکتها سالها پیش ادغام شدند و اکنون همه مشتاق هستند که ببینند Oppo با دستگاههای خود چه میکند؛ بعد از عرضه دستگاهها احتمالا از طریق OnePlus به ایالات متحده میروند.
بزرگترین مشکل در مورد تاشوها این است که در حالت بسته هنوز کاملاً حجیم هستند. به نظر میرسد که تولیدکنندگان همگی در حال رقابت هستند تا محصول خود را به نازکترین شکل ممکن بسازند.
منبع: gizmodo
۵۸۳۲۳
محمد رهبری، پژوهشگر فضای مجازی در نشستی تخصصی تأکید کرد که سیاستگذاری فناوری باید به تقویت همبستگی ملی بینجامد، و با در نظر گرفتن تمام ابعاد آن انجام بگیرد.
گوگل پس از موفقیت مدل پیکسل ۹ پرو فولد در سال گذشته، حالا آماده عرضه سومین نسل از گوشیهای تاشوی خود با نامپیکسل ۱۰ پرو فولد است؛ این مدل قرار است امسال، همزمان با معرفی خانواده پیکسل ۱۰ رونمایی شود.
در حالی که سامسونگ هنوز بهصورت رسمی از تراشه پرچمدار جدید خود با نام Exynos ۲۶۰۰ رونمایی نکرده، نتایج اولیه بنچمارک Geekbench از یک دستگاه مهندسی، از جزئیات مهمی درباره این تراشه پرده برداشته است.
شورای عالی فضای مجازی سندی تصویب کرده تا درآمد اینترنت میان شرکتها و تولیدکنندگان محتوای داخلی تقسیم شود، اما نگرانیهایی درباره شفافیت، احتمال فساد و تأثیر منفی بر قیمت اینترنت و استقلال تولیدکنندگان مطرح است. منتقدان هشدار میدهند که این طرح ممکن است به جای حمایت از بخش خصوصی، انحصار و کنترل دولتی را تقویت کند.
Δ