نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
لطفا پاسخ را به عدد انگلیسی وارد کنید:
مرا به خاطر بسپار
کالبدشکافی جدید گلکسی S۲۵ اولترا نشان میدهد سامسونگ برخی قطعات را حذف اما جایگاه آنها را حفظ کرده است.
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین و براساس گزارش دیجیاتو، چند روز پیش، اولین ویدیوی کالبدشکافی گلکسی S۲۵ اولترا منتشر شد. کانال یوتوب «JerryRigEverything» ویدیوی جدیدی منتشر کرده که جزئیات جالبتری را نشان میدهد.
این کالبدشکافی نهفقط طراحی داخلی گوشی را نشان میدهد، بلکه نکتهای غیرمنتظره را نیز درباره قلم S Pen برملا میکند.
یکی از بحثبرانگیزترین تغییرات گلکسی S۲۵ اولترا حذف قابلیت بلوتوث از S Pen است. این ویژگی که در مدلهای قبلی وجود داشت، به کاربران امکان میداد از قلم برای کنترل از راه دور گوشی استفاده کنند اما سامسونگ تصمیم گرفته در مدل جدید آن را حذف کند.
کالبدشکافی نشان میدهد سامسونگ هنوز شارژر القایی مخصوص S Pen را داخل گوشی حفظ کرده است؛ یعنی احتمال دارد سامسونگ در آینده قلم جدیدی با قابلیت بلوتوث را جداگانه به فروش برساند. البته S Pen گلکسی S۲۵ اولترا باتری ندارد و حتی با شارژر القایی شارژ نمیشود.
کالبدشکافی نشان داده سامسونگ در طراحی گلکسی S۲۵ اولترا تغییرات جالبی ایجاد کرده است. یکی از نکات مثبت، استفادهنکردن از چسب برای باتری دستگاه است که باعث میشود کاربران و تعمیرکاران بتوانند آن را راحتتر تعویض کنند. همچنین طراحی میکروفون در قسمت پایینی گوشی بهگونهای است که با سوزن سیمکارت آسیب نبیند.
یکی دیگر از ویژگیهای جالب این گوشی اسپیکرهای بالا و پایین گوشی است که از فومهای مخصوصی استفاده میکنند که باعث میشود صدا بلندتر و غنیتر به نظر برسد. این ترفندی هوشمندانه است که سامسونگ برای بهبود کیفیت صدای دستگاه به کار گرفته است.
کالبدشکافی گلکسی S۲۵ اولترا نشان میدهد اگرچه سامسونگ تصمیم به حذف بلوتوث از قلم S Pen گرفته است، همچنان برخی ویژگیهای سختافزاری مانند شارژر القایی قلم را حفظ کرده که میتواند نشانهای از برنامههای آینده این شرکت باشد.
علاوهبراین، تغییرات مثبت مانند حذف چسب از باتری و بهبود طراحی داخلی، تعمیر و نگهداری این دستگاه را آسانتر کرده است. درمجموع، این تغییرات شاید برای کاربران معمولی چندان مهم نباشد اما برای علاقهمندان به فناوری و تعمیرات جالب است.
۲۲۷۲۲۷
اگر بناست در مقطع کنونی، تغییری در جهت اصلاح و بهبود در الگوی حکمرانی کشور صورت گیرد، به نظرم بهترین نقطۀ شروع میتواند اینترنت باشد.
ظاهراً شیائومی حساب ویژهای روی دوربین گوشیهای بعدی خود باز کرده است.
در پی انتشار شایعاتی درباره مهاجرت احتمالی از GPS به سامانه چینی بایدو، مدیرعامل اپلیکیشن «نشان» نسبت به هزینههای سنگین، افت دقت موقعیتیابی و چالشهای زیرساختی چنین تصمیمی هشدار داد. به گفته او، این اقدام در مقیاس ملی نهتنها عملیاتی نیست، بلکه تجربه کاربران را بهطور جدی تحتتأثیر قرار میدهد.
مجتبی قلیپور در نشست «جامعه و آینده ایران» تأکید کرد که نگرش منفی کنونی نسبت به اینترنت، نقش حیاتی این فناوری در تقویت همبستگی ملی و تحول اجتماعی را نادیده میگیرد.
Δ