نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
لطفا پاسخ را به عدد انگلیسی وارد کنید:
مرا به خاطر بسپار
گرچه حفاری و نصب دکلهای نفتی در سطح زمین کار سختی است، اما نصب همین دکلها در قلب اقیانوسها، پروسه به مراتب پیچیدهتری به نظر میرسد.
غزال زیاری: تماشای تصاویری از دکلهای نفتی غوطهور در قلب اقیانوسها، این سؤال را در ذهن متبادر میکند که این دکلها چطور در چنین شرایط متفاوت جغرافیایی نصب و به بهره برداری میرسند.
پروسه نصب دکلهای نفتی روی خشکی کاری سخت و طاقت فرساست؛ ولی این روند در قلب اقیانوسها به مراتب سختتر خواهد بود. آن هم مثلاً در اعماق چند صدمتری.
این را هم درنظر داشته باشید که محققان هنوز هم نمیتوانند با قاطعیت درباره عمیقترین نقطه اقیانوس صحبت کنند. در حال حاضر عمیقترین نقطه شناسایی شده در قلب اقیانوسها حدود ۱۱ هزار مترعمق دارد که البته ممکن است هنوز هم نقاط عمیقتری وجود داشته باشد که هنوز شناسایی نشده باشند.
حالا این بحث مطرح میشود که دکلهای نفتی چطور در این اعماق نصب میشوند. واقعیت این است که برای نصب این دکلها از سازههای فولادی استفاده میشود و در مناطق عمیقتر اقیانوس، سکوهای شناور مورد استفاده قرار میگیرند که با استفاده از لنگر به کف اقیانوس متصل میشوند.
تدوین: آرزو مهرآبادی
۵۸۳۲۱
اختلال بیسابقه در شبکه اینترنت ماهوارهای استارلینک، هزاران کاربر را در سراسر آمریکا و اروپا برای بیش از دو ساعت از دسترسی محروم کرد و نگرانیها درباره آسیبپذیری زیرساختهای ارتباطی آینده را افزایش داد.
وقتی پیامها در شلوغی روزمره گم میشوند، واتساپ با آزمایشی تازه میخواهد عادت آشنا اما فراموشکارانه را برای همیشه تغییر دهد.
رشد خیرهکننده، هوش مصنوعی و سرویسهای ابری، پشتپرده درآمدی است که تصورش هم هیجانانگیز است؛ آماری که نگاهها را به آیندهی گوگل میدوزد.
سرویس پیام ماهوارهای استارلینک و تیموبایل با نام T-Satellite، اکنون برای تمام کاربران آمریکایی فعال است. این سرویس فعلاً فقط از ارسال پیامکوتاه و اشتراکگذاری موقعیت مکانی پشتیبانی میکند.
Δ