نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
لطفا پاسخ را به عدد انگلیسی وارد کنید:
مرا به خاطر بسپار
اتصال ماهوارهای تلفن همراه، تلفن هوشمند را قادر میسازد تا با شبکه ماهوارهای ارتباط برقرار کند و ارتباط را در مناطق بدون پوشش سلولی فراهم کند. در این مطلب در مورد این فناوری و همچنین گوشیهایی که مجهز به این سیستم هستند میخوانید.
تینا مزدکی_ با معرفی سری آیفون ۱۴ در سال ۲۰۲۲، اپل ارتباطات ماهوارهای را به گوشیهای هوشمند آورد و به کاربران این امکان را داد تا حتی در مناطقی که پوشش سلولی ندارند، از طریق پیامهای SOS با خدمات اضطراری ارتباط برقرار کنند. برندهای دیگر گوشیهای هوشمند، از جمله گوگل و سامسونگ نیز این فناوری را به گوشیهای خود آوردند، اما این فناوری تنها در مناطق منتخب و در تعداد محدودی از مدلهای گوشی هوشمند در دسترس باقی ماند.
در سال ۲۰۲۵، ارتباطات ماهوارهای دوباره در کانون توجه قرار گرفت و اپل بار دیگر با فعال کردن اتصال ماهوارهای از طریق مشارکت با SpaceX ایلان ماسک و ارائهدهنده مخابرات ایالات متحده T-Mobile برای پشتیبانی در شبکه ماهوارهای Starlink، در مرکز قرار گرفت.
اتصال ماهوارهای تلفن همراه، تلفن هوشمند را قادر میسازد تا با یک شبکه ماهوارهای ارتباط برقرار کند و ارتباط را در مناطق بدون پوشش سلولی فراهم کند. به جای تکیه بر زیرساختهای زمینی سنتی مانند برجهای سلولی، یک تلفن هوشمند با اتصال ماهوارهای، برای انتقال دادهها، ارتباط مستقیمی با مجموعهای از ماهوارههای مدار پایین زمین (LEO) برقرار میکند.
اپل اتصال ماهوارهای را در سری آیفون ۱۴ و مدلهای بعدی از طریق مشارکت با ارائه دهنده ماهوارهای مستقر در ایالات متحده Globalstar ارائه میدهد. این ویژگی از آنتنهای تخصصی آیفون برای اتصال به خدمات اضطراری استفاده میکند. به طور مشابه، گوگل سال گذشته ویژگی SOS Satellite را با همکاری Skylo در سری پیکسل ۹ خود معرفی کرد. سری پیکسل ۹ مجهز به مودم اگزینوس ۵۴۰۰ سامسونگ است که اتصال ماهوارهای را امکان پذیر میکند.
در «فهرست گوشیهایی که قابلیت اتصال ماهوارهای دارند» در مورد سایر گوشیهایی که قابلیت اتصال ماهوارهای دارند، بخوانید.
۲۲۷۳۲۳
اگر بناست در مقطع کنونی، تغییری در جهت اصلاح و بهبود در الگوی حکمرانی کشور صورت گیرد، به نظرم بهترین نقطۀ شروع میتواند اینترنت باشد.
ظاهراً شیائومی حساب ویژهای روی دوربین گوشیهای بعدی خود باز کرده است.
در پی انتشار شایعاتی درباره مهاجرت احتمالی از GPS به سامانه چینی بایدو، مدیرعامل اپلیکیشن «نشان» نسبت به هزینههای سنگین، افت دقت موقعیتیابی و چالشهای زیرساختی چنین تصمیمی هشدار داد. به گفته او، این اقدام در مقیاس ملی نهتنها عملیاتی نیست، بلکه تجربه کاربران را بهطور جدی تحتتأثیر قرار میدهد.
مجتبی قلیپور در نشست «جامعه و آینده ایران» تأکید کرد که نگرش منفی کنونی نسبت به اینترنت، نقش حیاتی این فناوری در تقویت همبستگی ملی و تحول اجتماعی را نادیده میگیرد.
Δ