نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
لطفا پاسخ را به عدد انگلیسی وارد کنید:
مرا به خاطر بسپار
خاصترین آیفون ۱۶ تاریخ با ترکیب بیت کوین و طلای ۲۴ عیار رونمایی شد. این محصول با الهام از دنیای رمزارزها ساخته شده است.
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین و براساس گزارش گجتنیوز، کاویار، برند سازنده دستگاههای لوکس سفارشی، بار دیگر مجموعهای از دستگاههای خیرهکننده و بسیار گرانقیمت را معرفی کرده که قیمت پایه آنها از ۱۱۱۳۰ دلار آغاز میشود.
در این مجموعه، گوشیهای آیفون ۱۶ پرو و آیفون ۱۶ پرو مکس با پوششی از طلای ۲۴ عیار به چشم میخورند. اما نکتهای که بیش از هر چیز دیگری جلب توجه میکند الهام گرفتن این مجموعه از بیت کوین است؛ ارز دیجیتالی که در برخی نقاط جهان هنوز به عنوان پول قانونی شناخته نمیشود و همواره با بحث و جدلهای بسیاری همراه بوده است.
در بیانیه مطبوعاتی کاویار گفته شده:آیفون ۱۶ پرو نسخه بیت کوین، یک مدل لوکس و ادای دینی است به ارز دیجیتال پیشتاز جهان. طراحی بینظیر آن شامل حکاکیهای سهبعدی استادانه از نماد بیت کوین است که با ظرافت تمام در الگوهایی الهامگرفته از بلاک چین جای گرفتهاند؛ الگوهایی که نمادی از پتانسیل بیکران دنیای مالی دیجیتال هستند.
اما این پایان ماجرا نیست! به نظر میرسد که مشتریان خاص کاویار، یا به عبارت بهتر، گروه هدف این برند، از طرفداران دونالد ترامپ، رئیس جمهور ایالات متحده آمریکا هستند. به همین دلیل، این برند تصمیم گرفته است که تعداد ۴۷ دستگاه از آیفون ۱۶ پرو و آیفون ۱۶ پرو مکس با طراحی ویژه بیت کوین را به فروش برساند.
در وبسایت کاویار آمده است: «تعداد محدود این گوشیها، علاوه بر ارتباط با یکی از مؤثرترین شخصیتهای دنیای سیاست امروز، حس خاص بودن را نیز به کاربران القا میکند.»
قیمت گوشی آیفون ۱۶ پرو با طرح بیتکوین از ۱۱۱۳۰ دلار و قیمت پایه آیفون ۱۶ پرو مکس از ۱۱۹۱۰ دلار آغاز میشود.
۲۲۷۲۲۷
محمد رهبری، پژوهشگر فضای مجازی در نشستی تخصصی تأکید کرد که سیاستگذاری فناوری باید به تقویت همبستگی ملی بینجامد، و با در نظر گرفتن تمام ابعاد آن انجام بگیرد.
گوگل پس از موفقیت مدل پیکسل ۹ پرو فولد در سال گذشته، حالا آماده عرضه سومین نسل از گوشیهای تاشوی خود با نامپیکسل ۱۰ پرو فولد است؛ این مدل قرار است امسال، همزمان با معرفی خانواده پیکسل ۱۰ رونمایی شود.
در حالی که سامسونگ هنوز بهصورت رسمی از تراشه پرچمدار جدید خود با نام Exynos ۲۶۰۰ رونمایی نکرده، نتایج اولیه بنچمارک Geekbench از یک دستگاه مهندسی، از جزئیات مهمی درباره این تراشه پرده برداشته است.
شورای عالی فضای مجازی سندی تصویب کرده تا درآمد اینترنت میان شرکتها و تولیدکنندگان محتوای داخلی تقسیم شود، اما نگرانیهایی درباره شفافیت، احتمال فساد و تأثیر منفی بر قیمت اینترنت و استقلال تولیدکنندگان مطرح است. منتقدان هشدار میدهند که این طرح ممکن است به جای حمایت از بخش خصوصی، انحصار و کنترل دولتی را تقویت کند.
Δ