نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
لطفا پاسخ را به عدد انگلیسی وارد کنید:
مرا به خاطر بسپار
این راکتورها به نحوی طراحیشدهاند که انرژی پاک و قابلاعتمادی را برای کاربردهای مختلفی در مناطق دورافتاده، سایتهای صنعتی و پایگاههای نظامی تأمین میکنند.
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، شرکت NANO Nuclear Energy اخیراً از گسترش مجموعه فناوری ریز راکتورهای خود خبر داده است. طبق اعلام این شرکت، آنها موفق به طراحی راکتورهایی شدهاند که بر روی کامیون قابلنصب است و بدین ترتیب از قابلیت سیار بودن بهره میبرد.
جی یو، بنیانگذار و رئیس NANO Nuclear Energyدر این رابطه توضیح داد: «با ساخت این راکتورهای سیار، مجموعه مالکیت معنویمان را گسترش خواهیم داد و بدین ترتیب فناوریهای ریزراکتور اختصاصی، قابلحمل و مدولار درحالتوسعهمان را تقویت خواهیم کرد.»
این راکتورها به نحوی طراحیشدهاند که بر طبق تقاضا، انرژی پاک و قابلاعتمادی را برای کاربردهای مختلف، ازجمله استفاده در مناطق دورافتاده، سایتهای صنعتی و مهمتر از همه پایگاههای نظامی ارائه میدهند.
در بیانیه منتشرشده از سوی این شرکت میخوانیم: «شرکت ما به رهبری تیم مهندسی هستهای بینالمللی، در حال ساخت محصولات رآکتور نانو هستهای متعددی است که ازجمله آنها میتوان به “Zeus”، یک راکتور باتری هسته جامد و “ODIN”، یک راکتور خنککننده کمفشار اشاره کرد که هر یک نمودی از تحولات پیشرفته در ارائه راهحلهایی برای انرژی پاک هستند.»
راکتور ZEUS راکتوری با باتریای با هسته جامد است که طبق تقاضاهای موجود با قابلیت حمل و تولید برق طراحیشده است. راکتور ODIN از سیستم خنککننده کمفشار برای افزایش ایمنی و کارایی بهره میبرد و اولویت آن، انجام عملیاتی قابلاطمینان با حداقل خطر است و در شرایطی که این فاکتورها حیاتی به نظر میرسند، مناسب و ایده آل خواهد بود.
راکتور KRONOS MMR یک راکتور مدولار کوچک و ثابت است که میتواند مقادیر قابلتوجهی برق بدون کربن تولید کند.
در ادامه بیانیه این شرکت آمریکایی میخوانیم: «KRONOS MMR این امکان را برای ما فراهم میکند تا به طیف گستردهتری از بازارهای رو به رشدی که تقاضای انرژی بالایی دارند (مثل مراکز دادههای بزرگ و هوش مصنوعی و سایر عملیاتهای بر پایه انرژی در تولید و زیرساخت) خدمت کنیم.»
یکی دیگر از راکتورهای تولیدی، LOKI MMR، یک راکتور قابلحمل و همهکاره است که برای استقرار از راه دور، از محیطهای زمینی و دریایی گرفته تا چالشهای اکتشاف فضایی طراحیشده است.
متن کامل این گزارش را اینجا بخوانید.
۲۲۷۲۲۷
سهشنبه ۳۱ تیرماه ۱۴۰۴، ستار هاشمی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، در صحن علنی مجلس شورای اسلامی حاضر شد و گزارشی از وضعیت کشور در جریان جنگ ۱۲ روزه و همچنین عملکرد وزارتخانه تحت مسئولیتش ارائه داد. این حضور وزیر ارتباطات را میتوان جلوهای تمامقد از مواجهه دستگاه اجرایی کشور با یکی از پیچیدهترین چالشهای حکمرانی در دوران معاصر دانست. حکمرانی دیجیتال در شرایط بحران، و تضاد بین نیاز به اقتدار فناورانه با میل به کنترل سختافزار اجتماعی از جمله موضوعات اساسی در این گزارش بود.
ستار هاشمی روز ۳۱ تیر ۱۴۰۴ در قامت یک وزیر متناسب با خواست مردم جلوه کرد. متخصص برجسته هوش مصنوعی که گرفتار افکاری متعلق به دنیای ماقبل هوش مصنوعی شده است.
در آستانه رونمایی رسمی سری پیکسل ۱۰ در تاریخ ۳۰ مرداد، گوگل با انتشار یک تیزر کوتاه طراحی نهایی گوشی Pixel ۱۰ Pro را تأیید کرد؛ گوشی هوشمندی که با تراشهی Tensor G۵، نمایشگر OLED فوقروشن، دوربینهای پیشرفته و ظرفیت حافظه تا ۱ ترابایت، چشمها را به خود خیره کرده است.
ستار هاشمی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، صبح امروز (۳۱ تیر ۱۴۰۴) با حضور در جلسه صحن علنی مجلس گزارشی درباره وضعیت ارتباطات در دوره جنگ ۱۲ روزه به نمایندگان ارائه داد.
Δ