نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
لطفا پاسخ را به عدد انگلیسی وارد کنید:
مرا به خاطر بسپار
قابلیت اشتراکگذاری موسیقی که قبلاً در اینستاگرام ارائه شده است، دردسترس کاربران واتساپ نیز قرار گرفت.
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین و براساس گزارش گجتنیوز، واتساپ در بتای جدیدش که با نسخهی ۲٫۲۵٫۲٫۵ در گوگلپلی منتشر شده است، ویژگی جذابی را معرفی کرد که به برخی از کاربران اجازه میدهد موسیقی را به استوریهای خود اضافه کنند. این قابلیت با افزودن دکمهای به ویرایشگر طراحی واتساپ، امکان جستوجوی موسیقی، انتخاب آهنگ یا هنرمند دلخواه و ترکیب آن با عکسها یا ویدئوهای استوری را فراهم میکند.
بر اساس اعلام WABetaInfo، اشتراکگذاری موسیقی در استوری واتساپ شامل کاتالوگ گستردهای از موسیقیهای کتابخانهی متا است که همان شامل کتابخانهی موسیقی اینستاگرام هم میشود. کاربران میتوانند آهنگهای محبوب، هنرمندان مورد علاقه یا موزیکهای ترند را جستوجو و بخشی از آهنگ را متناسب با محتوای استوری خود انتخاب کنند.
WABetaInfo
موسیقی برای استوریهای تصویری در واتساپ میتواند حداکثر ۱۵ ثانیه باشد و برای استوریهای ویدیویی نیز مدت موسیقی با طول ویدیو هماهنگ خواهد بود.
پس از انتخاب آهنگ، نام آهنگ و هنرمند بههمراه عکس یا ویدئو استوری نمایش داده میشود. قابلیت مذکور علاوهبر اینکه محتوای استوریها را پویاتر میکند، باعث تعامل بیشتر کاربران خواهد شد. همچنین، بینندگان استوری میتوانند به پروفایل اینستاگرام هنرمند دسترسی یابند و آثار بیشتری از او کشف کنند.
ویژگی افزودن موسیقی به استوری، شباهت زیادی به قابلیتی دارد که قبلاً در اینستاگرام ارائه شده بود و اکنون بهنوعی انتظارات کاربران از پلتفرمهای متا را یکپارچهتر میکند. اگرچه این قابلیت درحالحاضر برای گروه محدودی از کاربران بتا دردسترس قرار دارد، احتمالاً در هفتههای آینده بهصورت گستردهتری منتشر خواهد شد.
۲۲۷۲۲۷
در نشست تخصصی «جامعه و آینده ایران» در وزارت ارتباطات، مرضیه ادهم با نگاهی انتقادی به سیاستگذاریهای رسانهای، از نحوه مواجهه حاکمیت با مسئله اینترنت انتقاد کرد.
رئیس کمیته ایمنی شورای اسلامی شهر تهران گفت: تعدادی از بلندگوهای اعلان عمومی در میادین اصلی شهر نصب شده و در حال توسعه است.
باستانی، سخنگوی کمیسیون صنایع و معادن مجلس دهم، با بیان اینکه بازار فیلترشکنها به واسطه سیاستهای فیلترینگ رشد کرده، تأکید کرد: نبود جایگزین مناسب و قابل اعتماد برای پیامرسانهای فیلتر شده، مردم را ناگزیر به استفاده از فیلترشکنهایی کرده که از کودک هشت ساله تا استاد دانشگاه به آن دسترسی دارند.
مهدی کوهیان، حقوقدان، با انتقاد از مصوبه اخیر شورای عالی فضای مجازی، این نهاد را به عبور از وظیفه اصلی خود یعنی سیاستگذاری و ورود به جزئینگری اجرایی متهم کرد. او معتقد است شورا از جایگاه رفیع خود فاصله گرفته و در حد تصویب بخشنامه یک اداره تنزل یافته است.
Δ