نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
لطفا پاسخ را به عدد انگلیسی وارد کنید:
مرا به خاطر بسپار
طبق گزارشهایی که به تازگی منتشر شده، در صورتی که قانون ممنوعیت تیک تاک در ایالات متحده در تاریخ ۱۹ ژانویه (۳۰ دی) توسط دادگاه عالی تایید شود، مقامات دولت چین در مورد سناریویی با یکدیگر صحبت کردهاند که در آن ByteDance کسبوکار ایالات متحده تیک تاک را به ایلان ماسک میفروشد.
به گزارش خبرآنلاین، بلومبرگ در گزارش خود توضیح میدهد که چین در مرحله اول ترجیح میدهد تیک تاک تحت مالکیت ByteDance باقی بماند، اما بهعنوان بخشی از یک برنامه گستردهتر برای همکاری با دولت دونالد ترامپ، رئیس جمهور آینده ایالات متحده، مقامات دولتی فروش آن به ماسک را در نظر گرفتهاند.
به نقل از دیجیاتو، در این سناریو، شرکت ایکس متعلق به ایلان ماسک کسبوکار تیکتاک در ایالات متحده را تصاحب میکند و ۱۷۰ میلیون کاربر آمریکایی که از این پلتفرم ویدیویی استفاده میکنند و همچنین میلیاردها دلار درآمد تبلیغاتی بالقوه آن را در دسترس خواهد داشت.
البته باید اشاره کرد که در واکنش به این گزارش سخنگوی تیک تاک بیانیهای را برای نشریه Variety ارسال کرده که در آن گزارش بلومبرگ را «کاملاً تخیلی» نامیده است. بلومبرگ نیز در گزارش خود همچنین میگوید که مشخص نیست بایتدنس و تیک تاک تا چه اندازه از برنامههای دولت چین برای فروش این پلتفرم به ماسک اطلاع دارند.
رای دادگاه برای ممنوعیت تیکتاک هفته آینده اعلام خواهد شد. این موضوع در حالی بیان شده است که دونالد ترامپ اوایل این ماه گفته بود که کمپین او در انتخابات از این اپلیکیشن استفاده کرده و به نتایج قابلتوجهی نیز دست یافته است؛ به همین دلیل ترامپ گفته بود که شاید آنها باید تیکتاک را کمی بیشتر حفظ کنند. همچنین ترامپ ظاهراً مشکلی با فروش تیکتاک به شرکتهای آمریکایی ندارد.
۵۸۵۸
اگر بناست در مقطع کنونی، تغییری در جهت اصلاح و بهبود در الگوی حکمرانی کشور صورت گیرد، به نظرم بهترین نقطۀ شروع میتواند اینترنت باشد.
ظاهراً شیائومی حساب ویژهای روی دوربین گوشیهای بعدی خود باز کرده است.
در پی انتشار شایعاتی درباره مهاجرت احتمالی از GPS به سامانه چینی بایدو، مدیرعامل اپلیکیشن «نشان» نسبت به هزینههای سنگین، افت دقت موقعیتیابی و چالشهای زیرساختی چنین تصمیمی هشدار داد. به گفته او، این اقدام در مقیاس ملی نهتنها عملیاتی نیست، بلکه تجربه کاربران را بهطور جدی تحتتأثیر قرار میدهد.
مجتبی قلیپور در نشست «جامعه و آینده ایران» تأکید کرد که نگرش منفی کنونی نسبت به اینترنت، نقش حیاتی این فناوری در تقویت همبستگی ملی و تحول اجتماعی را نادیده میگیرد.
Δ