نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
لطفا پاسخ را به عدد انگلیسی وارد کنید:
مرا به خاطر بسپار
سومین ایمپلنت مغزی نورالینک در مغز یک بیمار کاشته شد.
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین و براساس گزارش زومیت، ایلان ماسک اعلام کرد شرکت نورالینک تراشهای دیگر را در مغز سومین بیمار کاشته است و برنامههایی برای حدود ۲۰ تا ۳۰ کاشت ایمپلنت دیگر در سال ۲۰۲۵ دارد.
ماسک در رویدادی که این هفته در لاسوگاس برگزار شد و از طریق شبکهی اجتماعی ایکس، بهصورت زنده پخش میشد، گفت: «ما اکنون سه انسان داریم که دستگاه نورالینک در بدنشان کاشته شده است و روند درمان آنها بهخوبی پیش میرود.»
نورالینک یکی از استارتاپهای پیشرو در حوزهی توسعهی ایمپلنتهای مغزی است که میتوانند برای درمان شرایطی مانند معلولیت جسمی و بیماری ALS مفید باشند. این روشها آزمایشی هستند و معمولاً نیاز به باز کردن جمجمه برای قرار دادن الکترودها در بافت مغز دارند. یک سال پیش، نورالینک اعلام کرد که اولین ایمپلنت مغزی خود را با موفقیت در مغز یک بیمار، به نام نولاند آربا، کاشته است.
براساس گزارش بلومبرگ، نورالینک درحالحاضر دو مطالعهی ثبتشده در سازمان غذا و داروی آمریکا (FDA) دارد. یکی از این مطالعات به نام Prime Study برای حدود پنج بیمار طراحی شده است و به افراد کمتوان اجازه میدهد دستگاههای خارجی مانند کامپیوتر یا تلفنهای هوشمند را با ذهن خود کنترل کنند. مطالعهی دوم، با نام Convoy Study، به بیماران امکان کنترل دستگاههایی مانند بازوهای رباتیک کمکی را میدهد.
۲۲۷۲۲۷
اگر بناست در مقطع کنونی، تغییری در جهت اصلاح و بهبود در الگوی حکمرانی کشور صورت گیرد، به نظرم بهترین نقطۀ شروع میتواند اینترنت باشد.
ظاهراً شیائومی حساب ویژهای روی دوربین گوشیهای بعدی خود باز کرده است.
در پی انتشار شایعاتی درباره مهاجرت احتمالی از GPS به سامانه چینی بایدو، مدیرعامل اپلیکیشن «نشان» نسبت به هزینههای سنگین، افت دقت موقعیتیابی و چالشهای زیرساختی چنین تصمیمی هشدار داد. به گفته او، این اقدام در مقیاس ملی نهتنها عملیاتی نیست، بلکه تجربه کاربران را بهطور جدی تحتتأثیر قرار میدهد.
مجتبی قلیپور در نشست «جامعه و آینده ایران» تأکید کرد که نگرش منفی کنونی نسبت به اینترنت، نقش حیاتی این فناوری در تقویت همبستگی ملی و تحول اجتماعی را نادیده میگیرد.
Δ