نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
لطفا پاسخ را به عدد انگلیسی وارد کنید:
مرا به خاطر بسپار
پریسا تبریز، سرپرست گوگل کروم، انتقادات تندی را علیه اقدام مایکروسافت برای ساختن صفحهای مشابه گوگل در بینگ، مطرح کرده است.
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین و براساس گزارش زومیت، احتمالاً دیدهاید که وقتی در بینگ جستوجو میکنید «گوگل»، با صفحهای مواجه میشوید که بهنظر میرسد مایکروسافت، عمداً این صفحه را مشابه صفحات گوگل طراحی کرده است و از نوار جستوجو گرفته تا تصویر استفادهشده، همهچیز بهطور عجیبی به Doodle گوگل شباهت دارد.
مدیرعامل مایکروسافت، ساتیا نادلا، پیشتر گفته بود که گوگل با استفاده از موتور جستوجویی که دارد، بیشتر از مایکروسافت از سیستمعامل ویندوز درآمد کسب میکند. او در طول جلسهی مربوط به ضدانحصار گوگل در سال گذشته نیز، به این موضوع اشاره کرده بود که گوگل سالم رقابت نمیکند.
اکنون پریسا تبریز، یکی از مدیران ایرانی گوگل بهعنوان سرپرست گوگل کروم در شبکهی اجتماعی X (توییتر سابق) نسبت به این موضوع واکنش نشان داده و آن را سطح جدیدی از تقلید دانسته است:تقلید خالصترین نوع تعریف است؛ اما مایکروسافت با تقلید از صفحهی اصلی گوگل، بار دیگر از تاکتیکهای قدیمیاش برای گیجکردن کاربران و محدود کردن انتخابها استفاده کرد. سال نو؛ سقوط تازه برای مایکروسافت
این نخستین باری نیست که مایکروسافت از چنین روشی برای رقابت با گوگل استفاده میکند؛ به عنوان مثال در آگوست ۲۰۲۴، ردموندیها سعی داشتند با استفاده از برنامهی Bing Wallpaper کاربران ویندوز ۱۱ را به استفاده از بینگ بهعنوان موتور جستوجوی پیشفرض ترغیب کنند.
ناگفته نماند که گوگل درحالحاضر در ایالت متحده و اتحادیهی اروپا، بهدلیل سوءاستفاده از موقعیت خود برای تبلیغات محصولاتش، تحت نظارت است.
۲۲۷۲۲۷
اگر بناست در مقطع کنونی، تغییری در جهت اصلاح و بهبود در الگوی حکمرانی کشور صورت گیرد، به نظرم بهترین نقطۀ شروع میتواند اینترنت باشد.
ظاهراً شیائومی حساب ویژهای روی دوربین گوشیهای بعدی خود باز کرده است.
در پی انتشار شایعاتی درباره مهاجرت احتمالی از GPS به سامانه چینی بایدو، مدیرعامل اپلیکیشن «نشان» نسبت به هزینههای سنگین، افت دقت موقعیتیابی و چالشهای زیرساختی چنین تصمیمی هشدار داد. به گفته او، این اقدام در مقیاس ملی نهتنها عملیاتی نیست، بلکه تجربه کاربران را بهطور جدی تحتتأثیر قرار میدهد.
مجتبی قلیپور در نشست «جامعه و آینده ایران» تأکید کرد که نگرش منفی کنونی نسبت به اینترنت، نقش حیاتی این فناوری در تقویت همبستگی ملی و تحول اجتماعی را نادیده میگیرد.
Δ