نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
لطفا پاسخ را به عدد انگلیسی وارد کنید:
مرا به خاطر بسپار
چهارمین گزارش کیفیت اینترنت در ایران توسط کمیسیون اینترنت و زیرساخت انجمن تجارت الکترونیک تهران منتشر شد.
به گزارش خبرآنلاین، مقایسه دادههای چهارمین گزارش کیفیت اینترنت در ایران در مقایسه با گزارش قبلی که در تیر ۱۴۰۳ منتشر شده بود، نشان میدهد کیفیت اینترنت ایران تفاوت چشمگیری نداشته و همچنان در وضعیت خطرناک قرار دارد.
به نقل از زومیت، وضعیتی که به گفته کارشناسان این انجمن نتیجه تداوم سیاستهای محدودکننده داخلی، تحریمهای خارجی و مشکلات گسترده شبکه Access است. بر اساس دادههای این گزارش اینترنت ایران پس از میانمار و اوکراین، پراختلالترین اینترنت و پس از چین محدودترین اینترنت در این چند ماه بوده است.
بر اساس گزارش Google Crux کیفیت اینترنت ایران در رتبه ۹۱ و بر اساس دادههای ooni در رتبه ۹۹ از ۱۰۰ کشور است. در تجمیع این دو شاخص، ایران در جایگاه ۹۵ از ۱۰۰ کشور ایستاده است.
علاوهبراین در رابطه با اختلالات با وضعیت slow2GDensity که پس از شهریور ۱۴۰۱ افزایش چشمگیری پیدا کرده بود، اینترنت ایران همچنان به نقطه قبل برنگشته است.
۵۸۵۸
ظاهراً شیائومی حساب ویژهای روی دوربین گوشیهای بعدی خود باز کرده است.
در پی انتشار شایعاتی درباره مهاجرت احتمالی از GPS به سامانه چینی بایدو، مدیرعامل اپلیکیشن «نشان» نسبت به هزینههای سنگین، افت دقت موقعیتیابی و چالشهای زیرساختی چنین تصمیمی هشدار داد. به گفته او، این اقدام در مقیاس ملی نهتنها عملیاتی نیست، بلکه تجربه کاربران را بهطور جدی تحتتأثیر قرار میدهد.
مجتبی قلیپور در نشست «جامعه و آینده ایران» تأکید کرد که نگرش منفی کنونی نسبت به اینترنت، نقش حیاتی این فناوری در تقویت همبستگی ملی و تحول اجتماعی را نادیده میگیرد.
در جلسه اخیر شورایعالی فضای مجازی، رئیسجمهور با عتاب به دبیر شورا، نسبت به طرحی هشدار داده که بدون اطلاع دولت دنبال شده است. این برخورد، واکنشی به افزایش نفوذ شورا در سیاستگذاری بدون هماهنگی با دولت است.
Δ