نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
لطفا پاسخ را به عدد انگلیسی وارد کنید:
مرا به خاطر بسپار
کانال یوتیوب JerryRigEverything لیست مقاومترین و ضعیفترین گوشیهای سال ۲۰۲۴ را اعلام کرده است.
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین و براساس گزارش دیجیاتو، «زک نلسون»، از کانال محبوب یوتیوب JerryRigEverything در ویدیو جدیدی مقاومترین و همچنین کمدوامترین گوشی سال ۲۰۲۴ را اعلام کرده است.
کانال یوتیوب JerryRigEverything که معمولاً تست مقاومت گوشیهای جدید بازار را انجام میدهد، حالا جمعبندی خود از گوشیها و تبلتهایی که طی ۱۲ ماه گذشته بررسی کرده را منتشر کرده است. در این ویدیو، هواوی میت XT که دو بار تا میشود، بهعنوان کمدوامترین گوشی سال ۲۰۲۴ معرفی شده است.
زک بهعنوان دلیل انتخاب خود میگوید که زیرا «نه تنها نمایشگر مرکزی فوقالعاده نرمی دارد، بلکه زمانی که دستگاه بسته است نیز در معرض خطر قرار دارد». او میگوید که هرچند طراحی گوش فوقالعاده جذاب است، اما دستگاه بادوامی نیست.
در ویدیو تست مقاومت هواوی میت XT نشان داده شد که نمایشگر این گوشی تاشو به سادگی خراشیده میشود و همچنین گردوخاک به سادگی به لولاهای آن نفوذ میکند. علاوهبراین در تست خمش نیز گوشی هواوی عملکرد فاجعهباری داشت و نمایشگر آن بهطور قابل توجهی آسیب دید.
عنوان بادوامترین گوشی سال ۲۰۲۴ این فهرست نیز به Ulefone Armor ۲۴ رسیده است. نلسون میگوید این گوشی به اندازهای مقاومت دارد که میتواند در برابر فشار خودروهای دارای غلطکی که برای صافکردن جاده استفاده میشود ایستادگی کند.
Ulefone Armor ۲۴ گوشی است که ۶۴۷ گرم وزن دارد و شبیه به یک آجر است و در تست مقاومت JerryRigEverything عملکرد بسیار خوبی از خود نشان داد.
سایر دستگاههایی که در این ویدیو به آنها اشاره شده شامل آیفون ۱۶ (برای بهترین طراحی داخلی) و رد مجیک ۱۰ پرو (برای بهترین نوآوری) میشود. تعمیرپذیرترین دستگاه نیز از نظر نلسون HMD Skyline بوده و تعمیر راگ ۸ پرو از دیگر گوشیها سختتر است.
۲۲۷۲۲۷
ظاهراً شیائومی حساب ویژهای روی دوربین گوشیهای بعدی خود باز کرده است.
در پی انتشار شایعاتی درباره مهاجرت احتمالی از GPS به سامانه چینی بایدو، مدیرعامل اپلیکیشن «نشان» نسبت به هزینههای سنگین، افت دقت موقعیتیابی و چالشهای زیرساختی چنین تصمیمی هشدار داد. به گفته او، این اقدام در مقیاس ملی نهتنها عملیاتی نیست، بلکه تجربه کاربران را بهطور جدی تحتتأثیر قرار میدهد.
مجتبی قلیپور در نشست «جامعه و آینده ایران» تأکید کرد که نگرش منفی کنونی نسبت به اینترنت، نقش حیاتی این فناوری در تقویت همبستگی ملی و تحول اجتماعی را نادیده میگیرد.
در جلسه اخیر شورایعالی فضای مجازی، رئیسجمهور با عتاب به دبیر شورا، نسبت به طرحی هشدار داده که بدون اطلاع دولت دنبال شده است. این برخورد، واکنشی به افزایش نفوذ شورا در سیاستگذاری بدون هماهنگی با دولت است.
Δ