نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
لطفا پاسخ را به عدد انگلیسی وارد کنید:
مرا به خاطر بسپار
دوران دیجیتال را از سرگذراندهایم و به جهان هوش مصنوعی وارد شدهایم. حالا که نزدیک به یک چهارم قرن بیست و یکم گذشته، نوبت به تولد نسل بتا رسیده است.
به گزارش خبرآنلاین، دستهبندیهای نسلی به گروههایی از افراد اشاره دارد که در یک زمان مشخص به دنیا آمده و بزرگ شدهاند و معمولاً تجربیات، ارزشها و تأثیرات فرهنگی مشترکی دارند.
با ورود به سال ۲۰۲۵ میلادی نوبت به نسل بتا رسیده است. نسل بتا (Beta Generation) به گروهی از افراد اشاره دارد که در سالهای ۲۰۲۵ تا ۲۰۳۹ متولد خواهند شد. این نسل به دلیل ویژگیهای منحصر به فرد دنیای فناوری در مقایسه با نسلهای قبلی، یعنی نسل زد (Generation Z) و نسل آلفا (Generation Alpha)، مورد توجه قرار گرفته است.
نسل بتا در دنیایی متولد میشود که فناوریهای پیشرفته مانند هوش مصنوعی و اینترنت اشیا به طور گستردهای در زندگی روزمره وجود دارند. این نسل از همان ابتدا با این فناوریها آشنا خواهد بود و انتظار میرود که توانایی بالایی در استفاده از آنها داشته باشد.
پیشبینی میشود که طریق اینترنت و منابع دیجیتال الهامبخش و منبع اصلی آموزش این نسل باشد. این نسل احتمالاً نسبت به مسائل اجتماعی و زیستمحیطی حساستر خواهد بود.
نسلهای آلفا و زد به ترتیب دو نسل پیش از نسل بتا هستند.
نسل آلفا (متولدین اوایل ۲۰۱۰ – ۲۰۲۴) از بدو تولد با فناوریهای پیشرفته آشنا شدند و به طور طبیعی از ابزارهای دیجیتال استفاده میکنند. آنها اولین نسلی هستند که به طور کامل در قرن بیست و یکم متولد شدند.
نسل زد (متولدین ۱۹۹۷ – اوایل ۲۰۱۰) اولین نسلی بود که با اینترنت و رسانههای اجتماعی بزرگ شد. این نسل با وجود زندگی در عصر دیجیتال همزمان از روشهای یادگیری سنتی هم بهرهمند شد.
نسل بتا، که در سالهای ۲۰۲۵ تا ۲۰۳۹ متولد خواهند شد در دوران شکوفایی هوش مصنوعی و تکنولوژیهای پیشرفته پا به عرصه خواهند گذاشت.
۵۸۵۸
معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در توسعه شبکه ملی اطلاعات برنامه های توسعه شبکه ملی اطلاعات را باتوجه به بحرانهای اجتماعی آینده اعلام کرد و گفت: این شبکه «گاوصندوق دیجیتال ملت» است.
بوگاتی ویرون ۲۰۰۷ با فروش به قیمت ۱٫۵ میلیون پوند در حراجی گودوود ۲۰۲۵، رکورد گرانترین ویرون استاندارد فروختهشده در حراج را شکست.
مرضیه ادهم، پژوهشگر رسانه، با نقد واژههایی چون «اینترنت ملی» و «شبکه پاک» تأکید میکند که این اصطلاحات اغلب واقعیت محدودیت و تبعیض در دسترسی به اینترنت را پنهان میکنند؛ او هشدار میدهد که طبقاتیسازی اینترنت نهتنها کنش جمعی را تضعیف میکند، بلکه بدون گفتوگوی واقعی میان حاکمیت و جامعه، شکافهای ارتباطی و اجتماعی عمیقتر خواهد شد.
صبح امروز گزارشهایی منتشر شد که از رفع اختلالات GPS در تهران و نواحی جنوبی کشور خبر میدادند. این در حالی است که بر اساس دادههای ردیابی ماهوارهای، مناطق اطراف تهران در وضعیت قرمز قرار دارند و کاربران همچنان با مشکل موقعیتیابی مواجهاند.
Δ