نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
لطفا پاسخ را به عدد انگلیسی وارد کنید:
مرا به خاطر بسپار
گوگل قصد دارد با استفاده از قابلیت هوش مصنوعی جدید خود، مرورگر کروم را سریعتر و امنتر از قبل کند. در ادامه با ما همراه باشید تا با این قابلیت و نحوه فعالسازی آن آشنا شویم.
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین و براساس گزارش گجتنیوز، گوگل در حال آزمایش یک ویژگی جدید هوش مصنوعی است که امنیت مرورگر کروم را ارتقا میدهد. این ویژگی که در حال حاضر برای کاربران نسخه آزمایشی کروم (کروم قناری) در دسترس است و در صورت موفقیتآمیز بودن، برای تمام کاربران کروم عرضه خواهد شد.
ابزار هوش مصنوعی جدید گوگل، با تحلیل دقیق وبسایتها مستقیماً روی دستگاه شما، به شکارچی حرفهای کلاهبرداران اینترنتی تبدیل شده است. این ابزار با هدف شناسایی و خنثیسازی تلاشهای فیشینگ و کلاهبرداری طراحی شده که قصد سرقت اطلاعات حساس مانند رمز عبور یا جزئیات کارتهای اعتباری را دارند.
این ابزار هوشمند از مدلهای بزرگ زبانی (LLM) برای بررسی دقیق وبسایتها استفاده میکند. این ابزار با تحلیل عمیق برندینگ و هدف اصلی هر وبسایت، میتواند به سرعت تلاشهای فیشینگ یا کلاهبرداری را شناسایی کند. به این ترتیب، گوگل گامی بزرگ در جهت افزایش امنیت کاربران و سختتر کردن کار برای هکرها برداشته است.
مرورگرهای دیگر نیز بر روی قابلیتهای مشابهی متمرکز شدهاند. مایکروسافت اج در حال توسعه یک ابزار پیشرفته برای مسدود کردن وبسایتهای تقلبی است تا از کاربران در برابر تهدیدات سایبری محافظت کند. با توجه به افزایش چشمگیر حملات آنلاین، این ویژگی جدید گوگل میتواند نقش مهمی در ارتقای امنیت کاربران ایفا کند.
اگر میخواهید این ابزار جدید را امتحان کنید، مراحل زیر را دنبال نمایید:
ابزارهای هوش مصنوعی شبیه به این، قادرند تجربه وبگردی را برای همه کاربران به مراتب ایمنتر سازند. با تحلیل مستقیم وبسایتها بر روی دستگاه کاربری، یک لایه حفاظتی اضافی ایجاد میشود که به ویژه در مواجهه با پیچیدگی روزافزون حملات سایبری، از اهمیت بالایی برخوردار است.
با توجه به این موارد، آیا به نظر شما ویژگیهای هوش مصنوعی نظیر این، میتوانند به ارتقای سطح امنیت آنلاین کمک شایانی کنند؟
۲۲۷۲۲۷
سرویس پیام ماهوارهای استارلینک و تیموبایل با نام T-Satellite، اکنون برای تمام کاربران آمریکایی فعال است. این سرویس فعلاً فقط از ارسال پیامکوتاه و اشتراکگذاری موقعیت مکانی پشتیبانی میکند.
دبیر شورای عالی فضای مجازی گفت: جنگ تحمیلی ۱۲ روزه به شکل نظامی تمام شده اما همچنان جنگ سایبری و جنگ شناختی و رسانهای ادامه دارد.
وزیر ارتباطات با تأیید اختلال در سرویس GPS در برخی مناطق کشور گفت که این محدودیتها تصمیمی امنیتی در پاسخ به تهدیدات جنگی دشمن است.
آقای پزشکیان عزیز، مردم برای بیرون آمدن از شوک پس از جنگ به اطلاعات و ارتباطات نیاز دارند. خودتان و وزراتان که خیلی حرف نمیزنند.
Δ