نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
لطفا پاسخ را به عدد انگلیسی وارد کنید:
مرا به خاطر بسپار
پیشرفت های عظیم هوش مصنوعی رقابت زیادی بین کشورها به وجود آورده تا از این فناوری در بخشهای نظامی و تسلیحاتی خود استفاده کنند، اما به باور «جفری هینتون»، پدرخوانده هوش مصنوعی و برنده نوبل، روزی که هوش مصنوعی زندگی بشر را تهدید کند، کشورها علیه این فناوری متحد خواهند شد.
به گزارش خبرآنلاین، روزنامه شرق نوشت: براساس گزارش اینسایدر، هینتون بهتازگی گفته است: «درمورد خطراتی مانند سلاحهای خودمختار مرگبار، کشورها با هم همکاری نخواهند کرد. کشورها در حالحاضر مشغول ساخت سلاحهای خودمختار مرگبار هستند و سرعت [تولید این سلاحها] کاهش نخواهد یافت».
«جفری هینتون» درباره آیندهای که شاید زیاد دور نباشد، میگوید: «زمانی که [هوش مصنوعی] از ما هوشمندتر شود که تقریبا همه محققانی که میشناسم، معتقدند چنین خواهد شد، ما فقط درمورد اینکه کی این اتفاق میافتد، پنج سال یا 30 سال دیگر، اتفاق نظر نداریم، آیا آنها زمام امور را در دست میگیرند و با توجه به اینکه خودمان خالقشان بودهایم، کاری هست برای جلوگیری از این اتفاق بکنیم؟ ما در این زمینه با هم همکاری خواهیم کرد؛ زیرا هیچ کشوری نمیخواهد چنین اتفاقی بیفتد».
آرین اقبال، کارشناس امنیت شبکه، در گفتوگویی صریح و بیپرده از بینظمی در سیاستگذاری فیلترینگ، خطرات معماری متمرکز اینترنت در ایران و اشتباههای پرهزینه در مواجهه با پلتفرمهای خارجی انتقاد میکند.
این مصوبه به طور خاص بر ایجاد کمیتهای جدید با عنوان «کمیته تسهیل کسبوکارهای اقتصاد دیجیتال» تأکید دارد.
هواپیمای X-۵۹ ناسا که قرار است نسل جدیدی از پروازهای مافوقصوت را بدون صدای انفجار صوتی (سونیک بوم) ممکن کند، برای نخستینبار با نیروی محرکهی خود روی باند فرودگاه حرکت کرد. این آزمایش، آخرین مرحله پیش از پرواز تاریخی این هواپیمای آزمایشی است.
هوآوی پس از شوک بزرگ سال گذشته با معرفی نخستین گوشی تاشوی سهمرحلهای دنیا، حالا با نسل دوم این دستگاه برگشته است. مدلی که هرچند انقلابی نیست، اما با چیپست Kirin ۹۰۲۰، ارتباط ماهوارهای و دوربین بهبودیافته، بار دیگر نام هواوی را در صدر جدول غولهای فناوری آورده است.
Δ