نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
لطفا پاسخ را به عدد انگلیسی وارد کنید:
مرا به خاطر بسپار
بسیاری از مشخصات مهم ریملی ۱۴ پرو ازجمله تراشه، سرعت شارژ و سیستم دوربین این گوشی فاش شدهاند.
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین و براساس گزارش زومیت، اخیراً تیزرهایی از گوشیهای سری ریلمی ۱۴ پرو برای بازار هند منتشر شد؛ اما مشخصات فنی این محصولات بهطور کامل تأیید نشدهاند. افشاگر مطرح فناوری Digital Chat Station (DCS) جزئیات مهمی از این گوشی فاش کرده است.
همانطورکه در تیزرها نیز تأیید شده بود، قلب تپندهی ریملی ۱۴ پرو، تراشهی اسنپدراگون ۷s نسل ۳ خواهد بود. طبق گزارشهای قبل، این تراشه با ۸ یا ۱۲ گیگابایت رم و فضای ذخیرهسازی ۱۲۸، ۲۵۶ و ۵۱۲ گیگابایتی عرضه خواهد شد.
طبق ادعای DCS، ریلمی ۱۴ پرو از سیستم دوربین سهگانه در پنل پشتی بهره خواهد برد. دوربین اصلی این مجموعه ۵۰ مگاپیکسلی و ابعاد حسگر آن ۱/۱.۵۶ اینچ است. این دستگاه از دوربین فوقعریض ۸ مگاپیکسلی و دوربین پریسکوپی ۵۰ مگاپیکسلی IMX۸۸۲ نیز بهره میبرد که ابعاد حسگر آن ۱/۱.۹۵ اینچ خواهد بود و از زوم اپتیکال ۳ برابری پشتیبانی خواهد کرد.
از دیگر ویژگیهای موردانتظار ریملی ۱۴ پرو میتوان به پشتیبانی از شارژ سریع ۸۰ واتی و نمایشگری به لبههای خمیده اشاره کرد. علاوهبر این، فریم گوشی ریلمی از پلاستیک ساخته شده است و از حسگر اثر انگشت اپتیکال نیز بهره میبرد.
با توجه به انتشار تیزرهای تبلیغاتی ریلمی ۱۴ پرو، احتمال دارد این دستگاه در ماه دسامبر (آذر و دی ۱۴۰۳) معرفی شود. برخی شایعات اشاره میکنند که قبلاز معرفی گوشی مذکور رویدادی برای معرفی مدل ریلمی ۱۴x برگزار خواهد شد.
۲۲۷۲۲۷
کاربران آمریکایی تلگرام اکنون میتوانند با این کیفپول بدون نیاز به دانلود و استفاده از افزونه بهصورت مستقیم از داخل برنامه رمزارزهای خود را ارسال، دریافت و مدیریت کنند. با اعلام این خبر قیمت رمزارز TON رشد کرد.
چین ساخت بزرگترین سد برق آبی جهان را آغاز کرد. این پروژه عظیم که ۳۰۰ میلیارد کیلووات ساعت برق تولید میکند، گامی بلند در تأمین انرژی چین محسوب میشود.
حمله هکری موجب شد که شرکت حمل و نقل Knights of Old با ۱۵۸ سال سابقه فعالیت در بریتانیا اعلام ورشکستگی کند. در نتیجه این حمله سایبری فعالیت حدود ۵۰۰ کامیون وابسته به این شرکت متوقف شد و بیش از ۷۰۰ نفر شغل خود را از دست دادهاند.
نه همهی هکرها نابغهاند، نه VPN همیشه محافظ شما هستند. در این گزارش به ۴ اشتباه رایج درباره امنیت سایبری میپردازیم تا بهتر بتوانید از اطلاعات خود محافظت کنید.
Δ