نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
لطفا پاسخ را به عدد انگلیسی وارد کنید:
مرا به خاطر بسپار
سامسونگ برای سومین فصل متوالی در سال ۲۰۲۴، برند پیشرو بازار موبایل هند از نظر ارزش بازار شد.
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین و براساس گزارش زومیت، طبق گزارش Counterpoint Research، سامسونگ در سهماههی سوم سال ۲۰۲۴، ۲۳ درصد از سهم بازار گوشیهای هوشمند هند را به خود اختصاص داده است. در همین بازهی زمانی، ارزش گوشیهای فروختهشدهی سامسونگ، رشد سالانهی ۱۲ درصدی را تجربه کرده است.
در سهماههی سوم سال ۲۰۲۴، بازار گوشیهای هوشمند هند به بالاترین ارزش تاریخ خود در یک فصل رسیده است. حجم کلی فروش گوشیهای هوشمند نیز با افزایش ۳ درصدی نسبتبه سال گذشته همراه بوده است.
سلطهی سامسونگ بر بازار موبایل هند را میتوان به تمرکز شرکت بر گوشیهای بالاردهی سری گلکسی S و انتشار ویژگیهای مبتنیبر هوش مصنوعی Galaxy AI برای این سری و همچنین برخی از مدلهای سری گلکسی A نسبت داد. این رویکرد کاربران را ترغیب کرده تا به مدلهای پریمیوم با برچسب قیمتی بالاتر روی بیاورند.
سامسونگ برای تثبیت جایگاه خود در بازار موبایل هند، پیشنهادات جذابی برای کسانی که قصد خرید گلکسی زد فولد ۶ یا گلکسی زد فلیپ ۶ دارند، ارائه کرده است. مدلهای یاد شده از گوشی سامسونگ برای مدت محدودی به ترتیب با قیمت حداقل ۱۴۴,۹۹۹ روپیه (۱۷۲۴ دلار) و ۸۹,۹۹۹ روپیه (۱۰۷۰ دلار) و با امکان اقساط ۲۴ ماههی بدون بهره در دسترس قرار گرفتهاند.
سامسونگ همچنین قیمت پلن Galaxy Z Assurance را از ۱۴٬۹۹۹ روپیه (۱۷۸ دلار) به ۹۹۹ روپیه (حدود ۱۱ دلار) کاهش داده است. پلن حفاظتی مورد بحث، امکان درخواست خسارت تا دو بار در سال را برای کاربران فراهم میکند.
۲۲۷۲۲۷
در نشست تخصصی «جامعه و آینده ایران» در وزارت ارتباطات، مرضیه ادهم با نگاهی انتقادی به سیاستگذاریهای رسانهای، از نحوه مواجهه حاکمیت با مسئله اینترنت انتقاد کرد.
رئیس کمیته ایمنی شورای اسلامی شهر تهران گفت: تعدادی از بلندگوهای اعلان عمومی در میادین اصلی شهر نصب شده و در حال توسعه است.
باستانی، سخنگوی کمیسیون صنایع و معادن مجلس دهم، با بیان اینکه بازار فیلترشکنها به واسطه سیاستهای فیلترینگ رشد کرده، تأکید کرد: نبود جایگزین مناسب و قابل اعتماد برای پیامرسانهای فیلتر شده، مردم را ناگزیر به استفاده از فیلترشکنهایی کرده که از کودک هشت ساله تا استاد دانشگاه به آن دسترسی دارند.
مهدی کوهیان، حقوقدان، با انتقاد از مصوبه اخیر شورای عالی فضای مجازی، این نهاد را به عبور از وظیفه اصلی خود یعنی سیاستگذاری و ورود به جزئینگری اجرایی متهم کرد. او معتقد است شورا از جایگاه رفیع خود فاصله گرفته و در حد تصویب بخشنامه یک اداره تنزل یافته است.
Δ