نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
لطفا پاسخ را به عدد انگلیسی وارد کنید:
مرا به خاطر بسپار
بیل گیتس میگوید اگر در دنیای امروزی که توسط گوشیهای هوشمند و شبکههای اجتماعی تسخیر شده به دنیا آمده بود، ممکن بود موفق نشود.
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین و براساس گزارش دیجیاتو، «بیل گیتس»، بنیانگذار مایکروسافت، با انتشار پست جدیدی در وبلاگش، کتابی معرفی کرده و درباره دوران کودکی خود و نگرانیهایی که در دنیای دیجیتال امروزی وجود دارد، صحبت کرده است. او میگوید اگر مانند بچههای امروزی بزرگ شده بود که معمولاً مشغول گوشیهای هوشمند و شبکههای اجتماعی هستند، شاید اکنون میلیاردر موفقی نباشد.
رئیس سابق مایکروسافت در پست خود که با عنوان «بهای رشدکردن در فضای آنلاین» منتشر شده نوشته است:«در سنین پایین، همیشه خودم را به چالش میکشیدم تا چیزی که به آن علاقه دارم یا کنجکاویم را جلب کرده، کشف کنم. وقتی احساس بیقراری یا بیحوصلگی میکردم یا بهخاطر بدرفتاری دچار مشکل میشدم، در اتاقم ناپدید میشدم و اغلب چندین ساعت و بیوقفه خودم را سرگرم کتابها یا ایدهها میکردم. این توانایی در تبدیلکردن اوقات بیکاری به تفکر و یادگیری عمیق بخش اساسی شخصیت من شد.»
او در ادامه میگوید:«همچنین برای موفقیت من در آینده بسیار مهم بود.»
بیل گیتس پست خود را حول محور کتابی با عنوان «نسل مضطرب» (The Anxious Generation) نوشته که نویسنده آن «جاناتان هیدت»، روانشناس اجتماعی دانشگاه نیویورک، است. این کتاب تأثیر گوشیهای هوشمند و شبکههای اجتماعی بر مغز کودکان را بررسی میکند.
او درباره این کتاب میگوید:«هنگام خواندن نسل مضطرب از جاناتان هیدت این سؤالها برایم پیش آمد: آیا اگر با فناوری امروزی بزرگ شده بودم، این عادت در من وجود داشت؟ اگر در کودکی، هر بار در اتاقم تنها بودم، اپلیکیشنی برای حواسپرتی من وجود داشت، چه میشد؟ اگر در نوجوانی که یک مشکل برنامهنویسی را حل میکردم، 4 نوتیفیکیشن جدید ظاهر میشد، چطور؟ پاسخی ندارم اما افرادی که به نحوه رشد ذهن جوانان اهمیت میدهند، باید به این سؤالات پاسخ دهند.»
گیتس درنهایت درباره نگرانیهای خود از شبکههای اجتماعی و دنیای دیجیتال امروزی میگوید:«تمام این مسائل نگرانکنندهاند اما من بهویژه درمورد تأثیر [دنیای دیجیتال] بر تفکر انتقادی و تمرکز نگران هستم. گستره توجه ما مانند ماهیچههاست و حواسپرتیهای بیوقفه و ماهیت اعتیادآور شبکههای اجتماعی رشد آنها را بسیار دشوار میکند.»
۲۲۷۲۲۷
آقای پزشکیان عزیز، مردم برای بیرون آمدن از شوک پس از جنگ به اطلاعات و ارتباطات نیاز دارند. خودتان و وزراتان که خیلی حرف نمیزنند.
منابع نزدیک به کرملین اعلام کردهاند که دولت روسیه به احتمال بسیار زیاد تا پاییز امسال پیامرسان واتساپ را فیلتر خواهد کرد. در عوض، اپلیکیشنی بومی بهنام «مکس» که توسط شرکت VK توسعه یافته، قرار است جایگزین واتساپ شود.
گلکسی A17 5G قرار است با دوربینی پیشرفتهتر عرضه شود، اما همچنان از همان تراشهی قدیمی استفاده خواهد کرد. سامسونگ اینبار تمرکز خود را بیشتر بر بهبود قابلیتهای دوربین گذاشته است.
در حالی که دولت ترامپ ناسا را با کاهش ۲۵ درصدی بودجه روبهرو کرده است؛ یک نام دیگر به فهرست هزاران کارمند ناسا که در حال ترک این سازمان هستند اضافه شد.
Δ