نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
لطفا پاسخ را به عدد انگلیسی وارد کنید:
مرا به خاطر بسپار
آمریکا میخواهد با اختصاص بودجهای سه میلیارد دلاری، تجهیزات ارتباطی هواوی و دیگر شرکتهای چینی را از زیرساختهای خود حذف کند.
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین و براساس گزارش زومیت، مجلس نمایندگان آمریکا قرار است هفتهی آینده به لایحهای رأی دهند که بیش از سه میلیارد دلار بودجه به شرکتهای مخابراتی آمریکایی برای حذف تجهیزات مخابراتی چینی هواوی و ZTE، بهمنظور «رفع خطرات امنیتی» اختصاص میدهد.
متن کامل لایحهی مذکور که ۱۸۰۰ صفحه است، اواخر روز شنبه منتشر شد؛ لایحهای که علاوهبر موارد فوق، شامل مفاد دیگری میشود که عمدتاً بر مقابله با فعالیتهای چین متمرکز هستند. از جملهی این مفاد میتوان به الزام ارائهی گزارشی جامع دربارهی تلاشهای چین برای دورزدن قوانین امنیت ملی آمریکا و ارزیابی دقیق از وضعیت کنونی تواناییهای فناوری آن کشور اشاره کرد.
کمیسیون ارتباطات فدرال آمریکا میگوید که حذف تجهیزات مخابراتی چینی حدود ۴٫۹۸ میلیارد دلار هزینه خواهد داشت؛ اما کنگره پیشتر تنها ۱٫۹ میلیارد دلار برای این پروژه، بودجه تصویب کرده بود.
بهروایت رویترز، آمریکا، متحدانش را تشویق کرده است تا تجهیزات هواوی و سایر شرکتهای چینی را از شبکههای ارتباطی خود حذف کنند. هفتهی گذشته، جسیکا روزنورسل، رئیس FCC، مجدداً از کنگرهی آمریکا خواست تا بودجهای اضافی و فوری برای تعویض تجهیزات مخابراتی فراهم کند.
روزنورسل هشدار داد که کمبود بودجهی تخصیص یافته، میتواند به تعطیلی برخی از شبکههای ارتباطی در مناطق روستایی منجر شود که افزونبر حذف تنها ارائهدهندهی خدمات ارتباطی در برخی نواحی، میتواند به طور جدی خدمات اضطراری را تحت تاثیر قرار دهد.
تیم دونووان، مدیرعامل Competitive Carriers Association، با استقبال از لایحهی جدید دولت، اعلام کرد که برای اجرای کامل دستورالعمل حذف و جایگزینی تجهیزات و خدمات و حفظ ارتباطات دهها میلیون آمریکایی، تخصیص بودجهی کافی امری ضروری و حیاتی است.
۲۲۷۲۲۷
اگر بناست در مقطع کنونی، تغییری در جهت اصلاح و بهبود در الگوی حکمرانی کشور صورت گیرد، به نظرم بهترین نقطۀ شروع میتواند اینترنت باشد.
ظاهراً شیائومی حساب ویژهای روی دوربین گوشیهای بعدی خود باز کرده است.
در پی انتشار شایعاتی درباره مهاجرت احتمالی از GPS به سامانه چینی بایدو، مدیرعامل اپلیکیشن «نشان» نسبت به هزینههای سنگین، افت دقت موقعیتیابی و چالشهای زیرساختی چنین تصمیمی هشدار داد. به گفته او، این اقدام در مقیاس ملی نهتنها عملیاتی نیست، بلکه تجربه کاربران را بهطور جدی تحتتأثیر قرار میدهد.
مجتبی قلیپور در نشست «جامعه و آینده ایران» تأکید کرد که نگرش منفی کنونی نسبت به اینترنت، نقش حیاتی این فناوری در تقویت همبستگی ملی و تحول اجتماعی را نادیده میگیرد.
Δ