نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
لطفا پاسخ را به عدد انگلیسی وارد کنید:
مرا به خاطر بسپار
لینوس توروالدز معتقد است که بخش اعظم صنعت هوش مصنوعی برپایه تبلیغات و بازاریابی بنا شده است و واقعیت موجود تنها ۱۰ درصد از این هیاهو را تشکیل میدهد.
به گزارش خبرآنلاین، در سالهای اخیر، هوش مصنوعی به یکی از موضوعات داغ دنیای فناوری تبدیل شده است. از خودروهای خودران گرفته تا دستیارهای صوتی، هوش مصنوعی بهسرعت در حال نفوذ به زندگی روزمره ما است. بااینحال، در میان این هیاهوی تبلیغاتی برخی از کارشناسان معتقدند که واقعیت هوش مصنوعی بسیار متفاوت از آن چیزی است که بهنظر میرسد.
به نقل زومیت، یکی از منتقدان برجسته هوش مصنوعی، لینوس توروالدز، خالق هسته لینوکس است. توروالدز در مصاحبهای با TFiR دربارهی هوش مصنوعی بیان کرد که بخش اعظم این صنعت برپایه تبلیغات و بازاریابی بنا شده است و واقعیت موجود، تنها ۱۰ درصد از این هیاهو را تشکیل میدهد. بهعبارتدیگر، توروالدز معتقد است که فاصله زیادی بین ادعاهای جنجالی درمورد هوش مصنوعی و کاربردهای عملی آن وجود دارد.
توروالدز در ادامه اظهار کرد که هرچند هوش مصنوعی قابلیت تغییر جهان را دارد، درحالحاضر بهدلیل تمرکز بیشازحد بر تبلیغات، نمیتوان بهطور کامل به آن اعتماد کرد. وی به این نکته نیز اشاره کرد که بسیاری از کاربردهای فعلی هوش مصنوعی، مانند تولید محتوا با ChatGPT، بیشتر جنبه نمایشی دارند.
پدرخواندهی لینوکس در ادامه بیان کرد که هوش مصنوعی برای آموزش و بهبود عملکرد خود، به حجم عظیمی از داده نیاز دارد؛ اما جمعآوری و پردازش این دادهها، هزینههای فراوانی در پی دارد. علاوهبراین، مسئله حریم خصوصی نیز در این زمینه مطرح میشود؛ چراکه جمعآوری دادههای شخصی کاربران، میتواند خطرهای امنیتی و اخلاقی بههمراه داشته باشد. او معتقد است که باید با دقت و هوشیاری به این مشکلات پرداخته شود تا بتوانیم به بهرهوری واقعی از هوش مصنوعی دست پیدا کنیم.
در نهایت، باید گفت که اگرچه انتقادات توروالدز از هوش مصنوعی بجا است، این بدانمعنا نیست که باید این فناوری را دستکم گرفت. هوش مصنوعی قابلیتهای زیادی برای بهبود زندگی انسانها دارد. بااینهمه، برای تحقق این هدف باید با واقعبینی به این فناوری نگاه و از تبلیغات بیشازحد پرهیز کنیم. همچنین، باید بهدنبال راهحلهایی برای مشکلات موجود در این حوزه باشیم تا بتوانیم از هوش مصنوعی به بهترین شکل ممکن بهرهمند شویم.
۵۸۵۸
ستار هاشمی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، صبح امروز (۳۱ تیر ۱۴۰۴) با حضور در جلسه صحن علنی مجلس گزارشی درباره وضعیت ارتباطات در دوره جنگ ۱۲ روزه به نمایندگان ارائه داد.
ستار هاشمی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، صبح امروز در جلسه علنی مجلس حاضر شد تا گزارشی درباره وضعیت امنیت شبکه در جریان جنگ تحمیلی ۱۲ روزه ارائه دهد.
پس از سالها شکایت کاربران از عملکرد کُند ویندوز ۱۱، مایکروسافت سرانجام با معرفی یک سیستم بازخوردی جدید، بهطور مستقیم از کاربران خود برای شناسایی و رفع این مشکلات کمک خواسته است. این اقدام که بخشی از آمادهسازی برای بهروزرسانی بزرگ 25H2 است، نشاندهنده عزم جدی این شرکت برای بهبود تجربه کاربری و پایداری سیستمعامل خود است.
«پاول دورف»، مدیرعامل تلگرام اعلام کرده کاربران هماکنون میتوانند مستقیماً با خود او در تماس باشند و گزارشهای کلاهبرداری را ارسال کنند؛ البته ارسال پیام به او ۹۹ دلار هزینه دارد.
Δ