نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
لطفا پاسخ را به عدد انگلیسی وارد کنید:
مرا به خاطر بسپار
نتایج رتبهبندی جدید انتوتو، ۱۰ گوشی برتر از لحاظ امتیازدهی این بنچمارک را نشان میدهد.
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین و براساس گزارش زومیت، درحالحاضر، گوشی راگ فون 9 پرو ایسوس در صدر فهرست پرقدرتترین گوشیها در بنچمارک انتوتو قرار دارد که بهلطف پردازندهی قدرتمند و طراحی متمرکز بر گیمینگ خود این جایگاه را کسب کرده است.
Antutu
ماه گذشته شاهد رقابت شدید میان گوشیهای پرچمدار اندرویدی بودیم و برندهای مختلف، سری جدید محصولات خود را با آخرین پردازندههای کوالکام و مدیاتک بهنمایش گذاشتند. اکنون رتبهبندی بنچمارک انتوتو برای نوامبر ۲۰۲۴ چین منتشر شده است و ۱۰ گوشی برتر اندرویدی را بهترتیب امتیاز بهنمایش میگذارد.
گوشی
تراشه
رم (گیگابایت)
فضای ذخیرهسازی
امتیاز
راگ فون ۹ پرو
اسنپدراگون ۸ الیت
۲۴
یک ترابایت
۲٬۹۳۲٬۱۲۴
X200 پرو ویوو
دیمنسیتی ۹۴۰۰
۱۶
۲٬۸۶۰٬۵۰۵
اوپو فایند X8 پرو
۲٬۸۴۷٬۲۴۹
iQOO 13
۲٬۸۴۶٬۳۱۰
وان پلاس ۱۳
۲٬۸۴۳٬۲۶۲
اوپو فایند X8
۲٬۷۷۸٬۹۴۴
ویوو X200
۲٬۷۶۹٬۲۰۷
آنر مجیک ۷ پرو
۵۱۲ گیگابایت
۲٬۶۷۳٬۱۷۵
آنر مجیک 7
۲٬۶۶۴٬۳۸۲
ردمی K80 پرو شیائومی
۲٬۶۱۸٬۵۹۵
راگ فون ۹ پرو با ارائهی عملکردی استثنایی، مقام اول را در رتبهبندی نوامبر انتوتو بهدست آورد. این امتیاز نشاندهندهی توانایی گوشی ایسوس در ارائهی عملکرد پایدار تحت فشار سنگین است و آن را به گزینهای قوی برای علاقهمندان به بهترین گوشی گیمینگ تبدیل میکند.
ویوو X200 پرو در جایگاه دوم ایستاد و عملکرد متعادلی در تمامی زمینهها ارائه داد. طبق بنچمارکهای اولیهی زومیت، عملکرد تراشهی دیمنسیتی ۹۴۰۰ در پردازشهای محاسباتی ۲۰ درصد و در بخش گرافیک، رشد چشمگیر ۶۲ درصدی را از خود نشان میدهد و در تست شبیهساز بازی با نرخ ۱۲۰ فریمبرثانیه بیشترین فریمریت ثبتشده در بررسیهای زومیت را بهنام خود ثبت کرده است.
فایند X8 پرو اوپو که آخرین مدل از سری فایند گوشی اوپو محسوب میشود، دارای سختافزار قوی و عملکرد بهینهسازیشده با پردازندهی دیمنسیتی ۹۴۰۰ است و این تراشه قابلیتهای آن را بهطور چشمگیری ارتقاء میدهد.
انتظار میرود رتبهبندی ماه آینده شامل رقبای جدیدی مانند سری پرچمدار گیمینگ نوبیا رد مجیک 10 پرو زد تی ای و iQOO نئو ۱۰ پرو باشد که بهترتیب از اسنپدراگون ۸ الیت و دیمنسیتی ۹۴۰۰ استفاده میکنند.
۲۲۷۲۲۷
اگر بناست در مقطع کنونی، تغییری در جهت اصلاح و بهبود در الگوی حکمرانی کشور صورت گیرد، به نظرم بهترین نقطۀ شروع میتواند اینترنت باشد.
ظاهراً شیائومی حساب ویژهای روی دوربین گوشیهای بعدی خود باز کرده است.
در پی انتشار شایعاتی درباره مهاجرت احتمالی از GPS به سامانه چینی بایدو، مدیرعامل اپلیکیشن «نشان» نسبت به هزینههای سنگین، افت دقت موقعیتیابی و چالشهای زیرساختی چنین تصمیمی هشدار داد. به گفته او، این اقدام در مقیاس ملی نهتنها عملیاتی نیست، بلکه تجربه کاربران را بهطور جدی تحتتأثیر قرار میدهد.
مجتبی قلیپور در نشست «جامعه و آینده ایران» تأکید کرد که نگرش منفی کنونی نسبت به اینترنت، نقش حیاتی این فناوری در تقویت همبستگی ملی و تحول اجتماعی را نادیده میگیرد.
Δ