نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
لطفا پاسخ را به عدد انگلیسی وارد کنید:
مرا به خاطر بسپار
اپل در برزیل با دعوی حقوقی دربارهی نام تجاری آیفون روبهرو است؛ زیرا یکی از شرکتهای محلی به نام Gradiente ادعا میکند که این نام را مدتها قبل از اپل ثبت کرده بود. این پرونده هنوز منتظر حکم نهایی است.
به گزارش خبرآنلاین، اوگنیو استاب، مدیرعامل Gradiente، در مصاحبهای با روزنامهی برزیلی Folha de S. Paulo، دربارهی اختلاف بین شرکت خود و اپل صحبت کرد. استاب از مردم برزیل که Gradiente را به سوءاستفاده از وضعیت برای گرفتن پول از اپل متهم میکنند، انتقاد کرد و گفت که اینطور نیست.
به نقل از زومیت، استاب به روزنامهنگار گوشیای قدیمی به نام Gradiente Iphone را نشان داد که در سال ۲۰۰۰، هفت سال قبل از معرفی اولین آیفون، در برزیل عرضه شد. استاب ضمن اشاره به پوسترهای تبلیغاتی آن زمان گفت: «ما در مدت چند ماه ۳۰,۰۰۰ دستگاه فروختیم.»
بهدلیل اختلاف بین Gradiente و شرکت برزیلی دیگری، نام تجاری آیفون در سال ۲۰۰۸ به Gradiente اعطا شد؛ یعنی یک سال پساز معرفی اولین آیفون بهوسیله استیو جابز. در آن زمان، Gradiente دیگر موبایل نمیفروخت؛ اما در سال ۲۰۱۲ شرایط تغییر کرد و شرکت برزیلی گوشی هوشمند اندرویدی با همان نام Gradiente Iphone معرفی کرد.
پساز معرفی Gradiente Iphone اپل از رگولاتوری برزیل خواست تا نام تجاری Gradiente را باطل کند و در نهایت، Gradiente در سال ۲۰۱۳ حق مالکیت نام تجاری آیفون را در برزیل از دست داد. از آن زمان، هر دو شرکت در دادگاه با هم مبارزه کردهاند و منتظر حکم نهایی از دادگاه عالی هستند. مدیرعامل Gradiente میگوید که هیچ مشکلی با آیفون اپل ندارد.
استاب میگوید: «او [استیو جابز] محصولی حیرتانگیز معرفی کرد. او نابغهی نسل ما و چندین نسل است؛ اما این واقعیت را نباید فراموش کرد که قبلاً محصول مشابهی را با همین نام معرفی کرده بودیم.»
۵۸۵۸
در نشست تخصصی «جامعه و آینده ایران» در وزارت ارتباطات، مرضیه ادهم با نگاهی انتقادی به سیاستگذاریهای رسانهای، از نحوه مواجهه حاکمیت با مسئله اینترنت انتقاد کرد.
رئیس کمیته ایمنی شورای اسلامی شهر تهران گفت: تعدادی از بلندگوهای اعلان عمومی در میادین اصلی شهر نصب شده و در حال توسعه است.
باستانی، سخنگوی کمیسیون صنایع و معادن مجلس دهم، با بیان اینکه بازار فیلترشکنها به واسطه سیاستهای فیلترینگ رشد کرده، تأکید کرد: نبود جایگزین مناسب و قابل اعتماد برای پیامرسانهای فیلتر شده، مردم را ناگزیر به استفاده از فیلترشکنهایی کرده که از کودک هشت ساله تا استاد دانشگاه به آن دسترسی دارند.
مهدی کوهیان، حقوقدان، با انتقاد از مصوبه اخیر شورای عالی فضای مجازی، این نهاد را به عبور از وظیفه اصلی خود یعنی سیاستگذاری و ورود به جزئینگری اجرایی متهم کرد. او معتقد است شورا از جایگاه رفیع خود فاصله گرفته و در حد تصویب بخشنامه یک اداره تنزل یافته است.
Δ