نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
لطفا پاسخ را به عدد انگلیسی وارد کنید:
مرا به خاطر بسپار
شیائومی پس از اعلام تاریخ معرفی شیائومی ۱۵، نمونه تصاویر رسمی از دوربین شیائومی ۱۵ پرو را منتشر کرد که احتمالاً حیرتزدهتان میکنند.
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین و براساس گزارش گجتنیوز، شیائومی که بهزودی شیائومی ۱۵ را بهعنوان پرچمدار جدید خود معرفی میکند، بهتازگی از طراحی آن رونمایی کرد و حالا ضمن اعلام ظرفیت باتری، نمونه تصاویر نسخه پرو این گوشی را به اشتراک گذاشته است.
در زیر نمونه تصاویر دوربین اصلی این گوشی پرچمدار چینی با دیافراگم f/۱.۴۴ و فاصله کانونی ۳۵ میلیمتر، دوربین تلهفوتو با دیافراگم f/۲.۰ و فاصله کانونی ۶۰ میلیمتر و دوربین تلهفوتو پریسکوپی با دیافراگم f/۲.۵ و فاصله کانونی ۱۲۰ میلیمتر را مشاهده میکنید. در گذشته گزارشهایی منتشر شده بود مبنی بر اینکه شیائومی در گوشی بالارده جدید خود مثل شیائومی ۱۴ اولترا سنسور ۵۰ مگاپیکسلی IMX۸۵۸ سونی را برای دوربین تلهفوتو پریسکوپی به کار خواهد برد.
شیائومی ۱۵ پرو از یک دوربین تلهفوتو پریسکوپ با زوم اپتیکال ۵ برابری بهره میبرد. شیائومی همچنین اشاره کرد که این گوشی از لنز اپتیکال پرسرعت قدرتمندتر از لایکا و پلتفرم محاسباتی Xiaomi AISP ۲.۰ برای عکاسی برخوردار شده است.
وظیفه تامین انرژی نسخه پرو شیائومی ۱۵ هم بر عهده یک باتری ۶۱۰۰ میلیآمپر ساعتی قرار دارد، در حالی که سال گذشته برای این مدل باتری ۴۸۸۰ میلیآمپر ساعتی در نظر گرفته شده بود. شیائومی ۱۵ هم با افزایش ۷۹۰ میلیآمپر ساعتی نسبت به گذشته، به باتری ۵۴۰۰ میلیآمپر ساعتی مجهز شده است. با وجود این، تغییر محسوسی در اندازه باتریها ایجاد نشده و با کمترین افزایش ابعاد، ظرفیت آنها افزایش پیدا کرده است.
تراکم انرژی باتری شیائومی ۸۵۰ وات ساعت به ازای هر لیتر است که رکوردی تازه برای این غول فناوری چینی به شمار میرود. عمر باتری نسخه استاندارد افزایشی ۲۳ درصدی را تجربه کرده است و باتری نسخه پرو هم ۳۸ درصد بیشتر از قبل دوام دارد.
سری شیائومی ۱۵ بهصورت رسمی سهشنبه آینده معرفی خواهد شد.
۲۲۷۲۲۷
ظاهراً شیائومی حساب ویژهای روی دوربین گوشیهای بعدی خود باز کرده است.
در پی انتشار شایعاتی درباره مهاجرت احتمالی از GPS به سامانه چینی بایدو، مدیرعامل اپلیکیشن «نشان» نسبت به هزینههای سنگین، افت دقت موقعیتیابی و چالشهای زیرساختی چنین تصمیمی هشدار داد. به گفته او، این اقدام در مقیاس ملی نهتنها عملیاتی نیست، بلکه تجربه کاربران را بهطور جدی تحتتأثیر قرار میدهد.
مجتبی قلیپور در نشست «جامعه و آینده ایران» تأکید کرد که نگرش منفی کنونی نسبت به اینترنت، نقش حیاتی این فناوری در تقویت همبستگی ملی و تحول اجتماعی را نادیده میگیرد.
در جلسه اخیر شورایعالی فضای مجازی، رئیسجمهور با عتاب به دبیر شورا، نسبت به طرحی هشدار داده که بدون اطلاع دولت دنبال شده است. این برخورد، واکنشی به افزایش نفوذ شورا در سیاستگذاری بدون هماهنگی با دولت است.
Δ