نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
لطفا پاسخ را به عدد انگلیسی وارد کنید:
مرا به خاطر بسپار
جنگ جهانی دوم هنگامه بروز و ظهور بسیاری نوآوریهای نظامی بود که برخی از آنها همچون تانک پرنده هنوز هم عجیب و باورنکردنی به نظر میرسند.
به گزارش خبرآنلاین، اتحاد جماهیر شوروی در بحبوحه جنگ جهانی دوم تانک پرنده ساخت. پرندهای عجیب که هر چند به کار جنگ نیامد اما در تاریخ ماندگار شد.
آنتونوف A-40 کریلیا تانکا، تانکی بود که پرواز میکرد. هدف از ساخت این سلاح عجیب، رساندن ادوات زرهی به میدان نبرد و پشتیبانی از نیروهای هوابرد بود.
در اصل این وسیله عجیب، از پیوند بالها و دم هواپیما به یک تانک به وجود آمده بود و هواپیمای دیگری کار به آسمان بردن آن را به انجام میرساند تا پس از آن به سمت هدف پرواز کند.
در نهایت بالها و دم آنتونوف A-40 جدا میشوند و تانک به میدان نبرد میرسد. کار به آسمان بردن تانک را بمبافکن توپولف TB-3 به عهده داشت.
تانک پرنده سرانجام موفقی در میدان نبرد نداشت چرا که در آزمایشها نیز برای به آسمان رسیدن این غول فلزی باید بخش عمدهای از سوخت و مهمات آن را جا میگذاشتند.
علیرغم عدم موفقیت ایده تانک پرنده، در سال ۱۹۴۲ سرگئی آنوخین خلبانی تانک پرنده را به عهده گرفت که با یک بمبافکن توپولف TB-3 به آسمان رفت. خیلی زود پس از اوج گرفتن مشخص شد که وزن تانک پرنده برای بمبافکن توپولف زیاد است و تانک پرنده زودتر از برنامه از بمبافکن جدا شد.
البته آنوخین با مهارت توانست تانک پرنده را سالم به زمین برساند و سوار بر تانک روی زمین به محل آزمایش برگردد.
ارتشهای ژاپن و انگلیس نیز همزمان ایدههای مشابهی برای ساخت تانک پرنده را پیگیری میکردند که آنها نیز نتوانستند به موفقیت برسند.
منبع: iflscience
۵۸۵۸
مجتبی قلیپور در نشست «جامعه و آینده ایران» تأکید کرد که نگرش منفی کنونی نسبت به اینترنت، نقش حیاتی این فناوری در تقویت همبستگی ملی و تحول اجتماعی را نادیده میگیرد.
در جلسه اخیر شورایعالی فضای مجازی، رئیسجمهور با عتاب به دبیر شورا، نسبت به طرحی هشدار داده که بدون اطلاع دولت دنبال شده است. این برخورد، واکنشی به افزایش نفوذ شورا در سیاستگذاری بدون هماهنگی با دولت است.
سخنگوی هیات رئیسه مجلس از حضور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در جلسه علنی فردا (سهشنبه) مجلس برای ارائه گزارشی درباره ارتقای امنیت شبکه در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه خبر داد.
واتساپ بهطور رسمی توسعه نسخه بومی ویندوز را متوقف کرده و نسخه تحت وب را جایگزین آن کرده است؛ تغییری که میتواند تجربه کاربران دسکتاپ را دگرگون کند.
Δ