نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
لطفا پاسخ را به عدد انگلیسی وارد کنید:
مرا به خاطر بسپار
به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از بورس انرژی ایران، محمد نظیفی مدیرعامل بورس انرژی ایران میزبان جمعی از مدیران شرکت ملی گاز ایران بود. این نشست با هدف حضور پررنگتر شرکت ملی گاز در بازار سرمایه و توسعههای همکاریهای دوجانبه با بورس انرژی تشکیل شد. افزایش عرضه محصولات شرکت ملی گاز ایران در بازار […]
به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از بورس انرژی ایران، محمد نظیفی مدیرعامل بورس انرژی ایران میزبان جمعی از مدیران شرکت ملی گاز ایران بود. این نشست با هدف حضور پررنگتر شرکت ملی گاز در بازار سرمایه و توسعههای همکاریهای دوجانبه با بورس انرژی تشکیل شد. افزایش عرضه محصولات شرکت ملی گاز ایران در بازار هیدروکربوری بورس انرژی یکی از محورهای جلسه بود.
مدیرعامل بورس انرژی ایران در این نشست اظهار داشت: معاملات در تابلوهای بازار بورس انرژی ایران شفاف بوده و با منطق عرضه و تقاضا در بازار سرمایه تعیین میشود، بنابراین مورد پذیرش همه دستگاهها قرار خواهد گرفت.
وی افزود: انتقال جریان مالی شرکتها به بورس انرژی بستر مناسبی در جهت تأمین مالی زیرساختها به شمار رفته و این یک فرصت سودآور محسوب میشود.
تسهیل معاملات با بهرهبرداری ابزارهای مالی
از دیگر محورهای بحث در این جلسه حذف دلالی انرژی با بهرهبرداری از شفافیت بازارهای بورس، عمقبخشی به بازار گواهی صرفهجویی گاز طبیعی، نهاییسازی فرآیند گواهی سپرده گاز طبیعی و تسویه بدهی شرکتها از طریق معاملات و ابزارهای مالی بورس انرژی ایران بود.
با توجه به اینکه امکان بروز حواشی و مشکلات مالی در معاملات غیر شفاف وجود دارد. بورس انرژی به عنوان بستر شفاف معاملات حاملهای انرژی، توانایی کاهش حداکثری موضوعاتی از این قبیل را خواهد داشت؛ همچنین در صورت وجود عدم نقدینگی در دادوستدهای پیشین شرکتهای فعال در حوزه انرژی، بهکارگیری «اوراق صرفهجویی غیر اوج» میتواند ابزاری در جهت تسویه بدهیهای مشترکان شرکت ملی گاز ایران باشد.
به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از تسنیم، صندوق توسعه بازار از 7 تیر ماه به این سو در مجموع 42 همت خرید حمایتی انجام داده؛ که میزان خرید خرد از بازار حدود 40 همت و خرید بلوک از اهرمیها در حدود 2 همت بوده است.از تاریخ مذکور ، معادل 35.2 همت منابع جذب صندوق […]
از تاریخ ۷ تیر ماه به این سو، معادل ۳۵.۲ همت منابع جذب صندوق توسعه بازار شد که حدود ۵ همت آن از محل انتشار اوراق تبعی بوده است.
مجید شجاعی کارشناس بازار سرمایه در گفتوگویی با اقتصاد آنلاین در ابتدا به سازوکارهای صندوقهای اهرمی پرداخت و گفت: صندوقهای اهرمی از دو نوع سرمایهگذار تشکیل شدهاند؛ سرمایهگذاران واحدهای عادی و سرمایهگذاران واحدهای ممتاز. پول این دو نوع سرمایهگذار در یک صندوق قرار میگیرد و یک پورتفوی تشکیل میشود. واحدهای عادی، بازدهی تضمینشدهای بین ۳۰ […]
صنعت فلزات اساسی، یکی از بزرگترین و تأثیرگذارترین گروههای بازار سرمایه ایران، در دوره پس از بازگشایی بازار سهام پس از وقفه جنگ، عملکردی عمدتاً ضعیفتر از شاخص کل بورس تهران از خود نشان داده است. بررسی دقیق ارزش بازار ۵۲ شرکت فعال در صنعت فلزات اساسی نشان میدهد که بر اساس آخرین اطلاعات موجود […]
Δ