نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
لطفا پاسخ را به عدد انگلیسی وارد کنید:
مرا به خاطر بسپار
وزیر پیشنهادی اقتصاد دربخشی از برنامه خود برای تصدی وزارت اقتصاد مواردی برای بازار سرمایه و نظام تأمین مالی تولید اعلام کرده که تمرکز بر شفافیت، عدالت اقتصادی و توسعه ابزارهای مالی نوین دارد و بهدنبال تحقق رشد ۸درصدی اقتصاد و حمایت از سهامداران است.
به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، سیدعلی مدنیزاده گزینه پیشنهادی دولت برای تصدی وزارت امور اقتصادی و دارایی در بخشی از برنامه خود برای پذیرش مسئولیت این وزارتخانه به تشریح برنامههایی برای بازار سرمایه پرداخته است. در این بخش تأکید شده است که اقتصاد ایران برای مردمی شدن و گذار به الگویی پایدارتر و متکی بر ظرفیتهای داخلی نیازمند تحولی بنیادین در نظام تأمین مالی و سرمایهگذاری برای تولید است و در این راستا گامهای مؤثری در قانون تأمین مالی تولید و زیرساخت برداشته شده است که بازار سرمایه در این مسیر نقشی محوری ایفا میکند. برنامه هفتم پیشرفت با هدف تحقق رشد 8درصدی و در راستای سیاستهای کلی اقتصاد مقاومتی نگاه ویژهای به گشودن مسیرهای تأمین مالی از طریق بازار سرمایه دارد؛ مسیری که میتواند بدون ایجاد تورم، منابع مورد نیاز برای پروژههای مولد و زیرساختی را تأمین کند.
به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از تسنیم، بر اساس اعلام مدیریت نظارت بر بورسهای سازمان بورس و اوراق بهادار، از تعداد ۱۲۸ هزار و ۱۳۵ نفری که به خرید طرح همیار اقدام کردهاند، ۸ هزار و ۷۱۳ نفر به دلیل بیشتر بودن داراییشان از ۵۰۰ میلیون تومان یا نداشتن سهام بورس یا فرابورس در سبد پایه، […]
مدیریت نظارت بر بورسهای سازمان بورس و اوراق بهادار اعلام کرد: در ۸ روز عرضه اوراق تبعی همیار، حدود ۱۲۰ هزار نفر سبد دارایی خود را بیمه کردهاند.
بازده سالانه شاخص کل بورس تهران در پایان خرداد امسال به بیش از ۴۶ درصد رسید. این میزان بازده بیشتر از رشد شاخص بازارهای نوظهور و ۶ برابر کشورهای اسلامی در شاخص شریعت (COMCEC) بوده است.
بررسی بازارها و ابزارهای معاملاتی فرابورس در پنج روز معاملاتی هفته گذشته نشان میدهد طی این مدت بازارهای نوین فرابورس اقبال خوبی را تجربه کردند.
Δ